Gelinliği nedeniyle eleştirilen Demet Özdemir’den imalı paylaşım: Yeterli bakın resme!

Geçtiğimiz ay aile ortasında düzenlenen merasimle nişanlanan Oğuzhan Koç- Demet Özdemir çifti İstanbul Sarıyer’de Six Senses Hotel’de dünya konutuna girdi. Ünlü oyuncu Demet Özdemir, düğünde giydirilmiş olduğu gelinlik sebebiyle kendisine yöneltilen tenkitlere mukamele verdi.

Oyuncu Demet Özdemir, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Oğuzhan Koç’un evlilik teklifine “Evet!” yanıtını vermişti. Geçtiğimiz ay aile ortasında düzenlenen merasimle nişanlanan çift, düğünden birkaç gün evvel bekarlığa veda partisi vermişti. Ünlü çift ayrıyeten yağmur sebebiyle düğünü 2 gün ertelemek zorunda kalmıştı.

ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETMİŞTİ

2 gün ertelenen düğüne Murat Boz, Edis, Selin Ciğerci, Yılmaz Erdoğan, Selin Şekerci suretiyle çoğu meşhur isim katıldı. Çok konuşulan düğünde Demet Özdemir’in nikah şahitliğini Çilek Kokusu, No309 ve Erkenci Kuş dizilerinin imalcisi ve Gold Sinema’nın sahibi Faruk Turgut, Oğuzhan Koç’un şahitliğini ise Acun Ilıcalı yapmıştı.

Ünlü çift birinci danslarını Zeki Müren’in seslendirdiği ‘Aklımda Sen Fikrimde Sen’ müziği ile yaparken düğüne üç değişik gelin giyen Demet Özdemir damga vurmuştu. Pek oldukça sosyal medya kullanıcısı meşhur oyuncunun giydirilmiş olduğu gelinlikleri eleştirmişti.

ELEŞTİRİLER YAĞDI

Ünlü oyuncunun gelinlikleri “Halının dibine serdiğim kaydırmaz örtüye benziyor fakat memnun olsunlar”, “Rahmetli babaannemin tel dolabı vardı gelinliğe bakınca o aklıma geldi niyeyse”, “Şey değil mi ya bu, halı kaydırmaz?” biçiminde yorumlar almıştı.

861 BİN TL’LİK DÜĞÜN HEDİYESİ

Düğüne çiftin ailelerinin yanı sıra sanat dünyasından çoğu değerli isim katılmıştı. Oğuzhan Koç, eşine Türkiye’de tek olan Bvlgari serpenti gerdanlık hediye etmişti. Koç’un düğün ikramının ayrıntıları da oldukça geçmeden aşikâr omuştu. Ünlü müzikçinin eşine düğün ikramı olarak almış olduğu gerdanlığın 47 bin 500 euro (yaklaşık 861 bin TL) kıymetinde olduğu ortaya çıkmıştı.

Demet Özdemir, senenin düğününün akabinde 15.5 milyon takipçisinin bulunmuş olduğu Instagram hesabının kıssalar kısmından yeni kareler paylaştı.

“İYİ BAKIN RESME…”

Arkadaşlarının ortasında çekilen fotoğrafına yazdığı notla tercih etmiş olduğu gelinlik ve eşi Oğuzhan Koç’un ayakkabıları ile ilgili meydana getirilen tenkitlere göndermede bulunan güzel oyuncu, şu tabirleri kullandı:

“Her şey eleştirilir, her şey kötülenir maalesef. Fakat gerçek, anlar! Ne tenkit, ne kötüleme o anları gölgeleyebilir! An biriktirin, an. Yeterli bakın resme, ne oldukça an, ne oldukça sevgi var!”

“YARIN LİNÇ VAR”

Sonrasında ise Oğuzhan Koç ile dans etmiş olduğu bir pozuna yer veren Demet Özdemir, “Yarın linç var derken ben” bildirisini yazdı.

Günlerdir düğün haberleri ile magazin gündeminden düşmeyen meşhur ismin paylaşımları, kısa sürede sosyal medyada büyük alaka gördü.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort