Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı ne zaman? GSB personel alımı başvuruları ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine 11 bin 455 personel alımı yapacağını açıkladı. GSB personel alımını Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak duyurdu. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı ne zaman? GSB personel alımı başvuruları ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı içeriğinde istihdam etmek suretiyle 11 bin 455 personel alımı yapacak. GSB personel alımı hakkında müjdeyi Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yapmış olduğu izahat ile duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı hakkında son dakika açıklaması Bakan Osman Aşkın Bak’tan geldi. Toplamda 11 bin 455 benlik personel alımı içinde büro personeli, yardımcı personeli, emniyet ve psikolog olacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak toplumsal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Bakan Osman Aşkın Bak açıklamasında şu ifadeleri kullandı: ‘’11 bin 455 yeni yol arkadaşımızla Gençlik ve Spor Bakanlığı ailemize güç katmaya hazırlanıyoruz! Detaylar en hızlıca Resmi Gazete’de ve http://gsb.gov.tr sayfamızda yayımlanacaktır. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.’’

Bu kapsamda Resmi Gazete’te ve kurumun web sitesi alım ilanı yayınlandıktan sonrasında müracaat tarihleri de ortaya çıkacak. Kısa süre içinde başvurulara dair ilanın yayınlanmasının sonrasında tarihlerin de netleşmesi bekleniyor.

GSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru şartları hemen hemen ilanın yayınlanmaması sebebiyle netlik kazanmadı fakat aynı şekilde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafınca alım ilanının açıklanmasının sonrasında adaylarda aranan şartlar ortaya çıkmış olacak. Konuya dair son dakika gelişimleri için GSB’nin resmi web adresi ve duyurular sayfası takip edilebilir.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort