Geredeliler bu turnuvada bir araya geliyor!

İlimizin saygın esnaflarından Kartepe Kuyumculuk’un ana sponsorluğunda organize edilen Kocaeli Geredeliler Derneği Dostluk Futbol Turnuvası’nın ikincisi bu akşam (Cuma) gerçekleşecek. Dev organizasyon önce tanıtım toplantısı düzenlendi. Kocaeli Geredeliler Derneği Başkanı Ahmet Çimen ve Geredelilerin çok iyi ev sahipliği yaptığı toplantı yaklaşık 1 saat sürdü.

YÖNETİM KURULU DA YER ALDI

Toplantıda Başkan Ahmet Çimen’in yanı sıra koordinatör İsmail Çimen, Kocaeli Geredeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Sabri Sarıkaya, Süleyman Cansoy, Murat Yılmaz, Nihat Sancaktar ve Ali Coşar yer aldı. Açış konuşmasını yapan Koordinatör İsmail Çimen kısa bir selamlama konuşmasının ardından sözü Kartepe Kuyumculuk sahibi, Kocaeli Geredeliler Derneği Başkanı Ahmet Çimen’e bıraktı.

BAŞKAN ÇİMEN: KOCAELİ’NİN EN AKTİF DERNEKLERİNDEN BİRİSİYİZ

Çimen şu açıklamayı yaptı: Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Gerede ülkemizin güzide ilçelerinden birisidir. Burası için 5 ayı beyaz, 6 ayı ayaz, 1 ayı yaz, havası sert insanı mert derler. Kocaeli Geredeliler Derneği 1989’da kuruldu. Babam da kurucularındandı ve şükürler olsun ki derneğimiz bugünlere kadar geldi. Kocaeli’nin en aktif derneklerinden birisiyiz. Hemşerilerimiz için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya gayret ediyoruz.

“BİZ DE BEKLEMİYORDUK”

Bu yıl 13. piknik organizasyonu düzenledik ve çok faydalı oldu. Ramazanlarda zekat ve fitre topluyor, ihtiyacı olanlara toplanan hayırları dağıtıyoruz. Geçen sezon futbol organizasyonunun ilkini düzenledik. İnşallah ikincisi de başlıyor. İlk turnuvamızda 16 takım vardı, biz de bu kadarını beklemiyorduk açıkçası. Bu ilgi bizi daha da heyecanlandırdı. Geredeli hemşerilerimizi ve tüm vatandaşlarımızı İzmit Doğu Kışla Spor Kompleksi’ne bekliyoruz.

İsmail Çimen 

İSMAİL ÇİMEN: ORTAK DİL FUTBOL

Koordinatör İsmail Çimen konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Kocaeli kozmopolit bir yer. Son 10 yıldır da yapı tamamen değişti. İnternetin etrafımızı sarmasıyla her şeyin farklılar. 4 ya da 5. kuşak Geredeliler burada. Aynı köyün evlatları birbirini tanımaz hale geldi. Biz de bu kardeşlerimizi ve Geredeli hemşerilerimizi dünyada geçerli dil olan futbolla bir ara getirmek istedik, bu nedenle de turnuva organize ettik.

“AMACIMIZ BİRLİK BERABERLİK”

Bu şehirde yaşayan ama Geredeli olan kardeşlerimiz forma giyecek. Hatta nüfus kayıt örneklerinden köylerine kadar bakacağız. 16 takımın mücadelesi bir buçuk ay sürecek. Amacımız birlik beraberlikten başka bir şey değil. Sosyal medyadan da bizi takip edebilirsiniz. İnşallah final gecesinde de Kocaelispor’umuzun, Geredeli büyüklerimizin ve protokolümüzün maçını sizlerin desteği ile organize eder, başkanımızın da dediği gibi tüm Geredelileri ve halkımızı İzmit Doğu Kışlar Tesisleri’ne bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort