Gizem Memiç kimdir? Survivor Gizem Memiç kimdir?

Gizem Memiç kimdir? Gizem Memiç nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Gizem Memiç’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Gizem Memiç kimdir? Gizem Memiç kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Gizem Memiç’in biyografisini haberimizde derledik…

Survivor Gizem Memiç, 16 Mayıs 1990 senesinde dünyaya gelmiştir. 2022 yılı itibariyle 32 yaşındadır. Türk model ve güzellik kraliçesi olan Memiç bu unvanı 1 Nisan 2010 tarihinde Miss Turkey seçilerek almıştır. 1.78 boyuda olan Gizem Memiç boğa burcudur.

Tacını bundan önceki senenin kraliçesi Miss Turkey 2009 Ebru Şam’dan alan Gizem Memiç, Türkiye’yi hem Miss World Dünya Güzellik Yarışması’nda hem de Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması’nda temsil etmiştir.


Yasin Obuz kimdir? Survivor yarışmacısı Yasin Obuz kimdir?

Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı mezunu olan Gizem Memiç, 7 Şubat 2016 tarihinde başlayan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yer almıştır ve yarışmanın 115. gününde adaya veda ederek Survivor 2016’da 10. olmuştur.

 Survivor All Star 2022 yarışmasına yedeklerden katılan ve güzelliği ile dikkat çeken Gizem Memiç, güzellik yarışmasına katılmış olduğu sene etkin oyuncu Serenay Sarıkaya’yı geride bırakarak 1. olmuştur. Survivor All Star 2024’e katılmıştır.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort