Gizem Örge, Daniele Santarelli’nin ilk toplantısını anlattı! ‘Benim için dönüm noktası’

Filenin Sultanları, Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonası’ndaki şampiyonlukların sonrasında 2024 Paris Olimpiyat Oyunları vizesini de cebine koydu. A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın deneyimli isimlerinden Gizem Örge, Filenin Sultanları’nın yaşamış olduğu başarıların sırrını açıkladı.

Fenerbahçe’nin resmi kulüp televizyonuna konuşan Gizem Örge, kariyerindeki dönüm noktası olan kararını duyurdu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda Daniele Santarelli’nin ilk gün takıma verdiği itimatı özetleyen Gizem Örge, “‘Santarelli oldukça pozitif birisi. Biz bazı durumlarda onun pozitifliğine şaşırıyoruz. Kimse hata yapacağım korkusuyla oynamıyor. Size bir sonraki pozisyonda o itimatı veriyor. Mesela smaçörlerden hiçbirinin ‘Hata yapmayayım da oyunda çıkmayayım. Hata yaparsam, defans yapamazsam’ gibi kanaatleri yok. İlk geldiği gün bizimle toplantı yapmış oldu ve ‘Bizim yazımız olabilir. Ben buna inanıyorum. Buraya kazanmak için geldim. Sizinle bunu başarabileceğim için buraya geldim’ dedi” açıklamasını yaptı.

Gerçek bir dizi ruhu oluşturduklarını belirten Gizem Örge, “Çok eğlenceli bir yaz sezonuydu. Yoğun olduğu halde her anından keyif aldık. Gerçekten enerjimiz harikaydı, keyifle oynuyorduk. Bunda yeni yöntem ekibin de tesiri bulunduğunu düşünüyorum. Her oyuncuya tek tek kıymet verdiklerini hissettirdiler. Gerçek bir dizi ruhu oluşturduk. Bunun temellerini VNL’de attık, meyvesini de topladık” diye konuştu.

Kariyerindeki dönüm noktasının Fenerbahçe’ye imzası bulunduğunu belirten Gizem Örge, “Fenerbahçe’ye ulaştıktan sonrasında sevinçli Gizem oldum. Fenerbahçe’ye gelmek benim için bir dönüm noktasıdır. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Desteklerini olağanüstü hissettim, bana kucak açtılar. Büyük camianın içine geldiğimin farkındaydım. Ama Fenerbahçe için savaşım etmek oldukça özel” ifadelerini kullandı.

Gizem Örge’nin babası Salim Örge ise şu açıklamayı yaptı: “Her maçı gözyaşlarımızla izliyorduk. Kızımla gurur duyuyorum. Bu şekilde devam edeceğinden eminim. Gizem’in basamakları çıkmasında bizim desteğimiz oldukça oldu. Arkasında durduğumuzu hissettirdik. Başarılarının rastlantı olmadığını gösterdi. Milli Takım’dan birkaç devre geri kalmış olsa da biz onu destekledik. Bu başarının geleceğinden asla şüphemiz yoktu. Biz Gizem’le gurur duyuyoruz.”

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort