Göksun’da deprem mi oldu? Az önce Maraş’ta deprem oldu mu? SON DAKİKA! Bugün Maraş’ta deprem mi oldu? Kandilli son depremler listesi!

Kandilli Rasathanesi son zelzele verilerini paylaşıyor. Ülkemizde ufak çaplı depremlerin yanısıra bazı zamanlar tedirgin edici depremler de yaşanabiliyor. Kahramanmaraş’ta zelzele nerede oldu? Kahramanmaraş’ta zelzele mi oldu? Kahramanmaraş’ta zelzele mi oldu? İşte AFAD son depremler sıralaması ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi!

KANDİLLİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son dakika zelzele haberler i ile vatandaşalar anlık zelzele haberler i veriyor. Kandilli Rasathanesi yöresel olarak zelzele araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor.

KAHRAMANMARAŞ’TA DEPREM Mİ OLDU?

AFAD, Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde saat 11.22’de 4.6 büyüklüğünde zelzele meydana geldiğini açıkladı. Sarsıntı etraf illerden de hissedildi. 6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş, bugün tekrar sallandı. 4.6 şiddetindeki zelzele kentte ürkü yaratırken, sarsıntının zeminin 8 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirtildi.

Kandilli Rasathanesi Deprem AFAD 3. Sayfa Gündem Yaşam Haberler Son Dakika

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort