Golü ona armağan etmişti! Fenerbahçeli Joshua King’in şoförü cinayete kurban gitti

Fenerbahçeli Joshua King şoförü Murat Adkovaycın’ın öldüğünü açıklayarak üzüntüsünü dile getirmişti. Murat Adkovaycın’ın ölüm sebebi ortaya çıktı..

Golü ona hediye etmişti! Fenerbahçeli Joshua King'in şoförü adam öldürmeye kurban gitti

ensonhaber.com

Fenerbahçe’nin dün sahasında Çaykur Rizespor’u 5-0 yenik etmiş olduğu maçta takımının son golünü atan Joshua King bu golü yaşamını yitiren şoförüne adamıştı.

Maçın sonrasında romantik bir konferans yapan Joshua King geçtiğimiz günlerde ailesinin şoförlüğünü yapan Murat Adkovaycın’ın vefat ettiğini dile getirdi.

Joshua King yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Maalesef şoförümü, amcam gibi gördüğüm birini kaybettim. Ailem gibiydi. Her gün oğlumu okula götürüyordu. Amcam gibiydi. Benim için zor yedi gün oldu. Murat Adkovaycın, benim için yalnızca bir sürücü değildi. Ailem için bir koruyucuydu. Bütün akrabalarım oldukça üzgün. İki gün ilkin cenazesine katıldım ve hayatımda geçirdiğim en mutsuz gündü. Gol atarsam ona hediye edecektim. Benle çalışmaya başlamadan ilkin Fenerbahçeli değildi, sonrasında stadyuma gele gele Fenerbahçeli oldu. Eminim ki o bizi izliyor.”

Joshua King’in bu açıklamalarının sonrasında şoförünün niçin öldüğü merak mevzusu oldu.

Cinayete kurban gitmiş

Joshua King’in şoförü Murat Adkovaycın’ın Ümraniye’de çıkan bir dövüşte akrabası tarafınca öldürülmüş olduğu ortaya çıktı.

Golü ona hediye etmişti! Fenerbahçeli Joshua King'in şoförü adam öldürmeye kurban gitmiş

Ümraniye’de eşiyle piknik yapan Murat Adkovaycın’ın yanlarına gelen bir akrabası ile kavga etmiş olduğu ve kafasına sert bir cisimle darbe almış olduğu aktarıldı.

Olayın sonrasında hastaneye kaldırılan Murat Adkovaycın’ın 3 gün devam eden hayat mücadelesini kaybetmiş olduğu ortaya çıktı..

Salih Demirgan

Salih Demirgan
Seo Editor

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort