Gönül Dağı Nerede Çekiliyor Hangi Köyde? Sivrihisar Gönül Dağı Çekim Mekanları

TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi izleyicinin yüreğine dokunuyor. Bozkırda bir Anadolu masalının ekrana geldiği dizinin yeni bölümü öncesi araştırmalar sıklaşıyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü öncesi izleyiciler arama motorlarında Gedelli köyü nerede, Gönül Dağı nerede çekiliyor, Gönül Dağı hangi köyde, Sivrihisar Gönül Dağı sorularına yanıt arıyor. Peki, Gönül Dağı nerede çekiliyor? İşte yanıtı..

GÖNÜL DAĞI NEREDE ÇEKİLİYOR? HANGİ KÖYDE?

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı dizisi ekran yolculuğuna devam ediyor. Dizinin çekim yerleri sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. Dizi Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde kurulan sette çekiliyor. Dizide yer alan Gedelli köyünün günümüzde Niğde ilinin Ulukışla ilçesine bağlı olduğu biliniyor. Senaryoda geçen Gedelli köyü aslında Eskişehir’in Sivrihisar ilçesindeki kırsal bir bölge. Taner, Ramazan ve Veysel üzerinden işlenen hikayede Gedelli köyünde yaşayan sevecen Anadolu insanının öyküsü anlatılıyor.

GÖNÜL DAĞI GERÇEKTE VAR MI?

Mustafa Çiftçi’nin hikayelerinden senaryolaştırılan Gönül Dağı dizisi cumartesi günleri ekrana geliyor. Büyük bir merakla yeni bölüm bekleyen izleyiciler Gönül Dağı yayın günü ve saatinde ekran başında yerini alıyor. Çekimleri Eskişehir’de devam eden dizideki Gönül dağı ismindeki dağ gerçekte yok. Gönül Dağı dizinin senaryosu gereği kurgulanmış bir efsane olarak karşımıza çıkıyor. Gönül Dağı denince akla ilk gelenlerden biri de Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş türküleri oluyor.

GÖNÜL DAĞI DİZİ KONUSU 

Gönül Dağı dizisi izleyicilerin karşısına 6 yıllık zaman atlamayla geçti. Taner, Veysel ve Ramazan’ın hikayesinin anlatıldığı Gönül Dağı 4. sezon cumartesi akşamları ekrana geliyor. Daha önce kadroda yer alan oyuncu Burak Haktanır’ın Hamdi karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide Anadolu insanının hikayesi işleniyor. Senaryo gereği hapse girerek diziden ayrılan Burak Haktanır’ın rol verdiği Hamdi’nin Selma öğretmenin hayatını ne yönde değiştireceği henüz bilinmiyor.

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Berk Atan

Cihat Süvarioğlu

Semih Ertürk

Ecem Özkaya

Ferdi Sancar

Ali Düşenkalkar

Erdal Cindoruk

Yavuz Sepetçi

Nuri Gökaşan

Şebnem Dilligil

Ulviye Karaca

Hande Nur Tekin

Sait Seçkin

Çiğdem Aygün

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort