Gönül Dağı Olaylı İsim Geri Dönüş Yaptı! Öyle Bir Değişti Ki Yer Yerinden Oynayacak..

TRT1 ekranlarının büyük bir hayran kitlesine sahip olan yapımı Gönül Dağı dizisi yeni bölüm öncesi sürpriz haber geldi. 30 Eylül Cumartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen diziye eski kan geri döndü. Ayrılıkların peş peşe yaşandığı Gönül Dağı dizisinde Veysel’in ölmediği ortaya çıktı. Ameliyatın ardından sakat kalan Veysel iyileşecek mi merak konusu oldu. Öte yandan dizinin fanlarını yeni bölümde bekleyen flaş haber geldi. Eski isim kadroya geri döndü. Gönül Dağı dizisinin 107. bölümünde neler olacak merakla bekleniyor. İşte detaylar..

GÖNÜL DAĞI HAMDİ GERİ DÖNÜYOR

Cumartesi akşamlarının gözde yaş bırakmayan bozkır dizisi Gönül Dağı yeni sezona 6 yıllık zaman atlamayla start verdi. 4. sezonuna başlayan Gönül Dağı dizisinin 30 Eylül Cumartesi günü ekrana gelecek 107. bölümünde eski oyuncu yeniden kadroya dahil olacak. Daha önce kadroda yer alan oyuncu Burak Haktanır, Gönül Dağı kadrosuna yeniden dahil oluyor. Eski bölümlerde Hamdi karakterini canlandıran ve senaryo gereği hapse girerek diziden ayrılan Burak Haktanır yeniden ekibe katılıyor. Bakalım Hamdi’nin gelişiyle Selma’nın hayatında neler değişecek.

GÖNÜL DAĞI 107. BÖLÜM ÖZETİ

Veysel’in yürüyemiyor olması herkesi derinden etkiledi. Kenan’ın yaptığı zorlu ameliyattan çıkan Veysel’in yürüyemiyor olması kasabada büyük yankı uyandırdı. Yerde sürünen Veysel ağlama krizine girdi. Sürünerek hastaneden çıkmaya çalışan ancak başarılı olamayan Veysel, Cemile ve Kenan’ın kucağında ağladı. Oğlu Veysel’in durumundan Taner’i sorumlu tutan Muammer her yeri dağıttı. Veysel’in sakat kalmasından sonra Muammer şirketi dağıttı ve Taner ile Ramazan’a ağzına geleni söyledi. Bu sırada Taner ve Selma arasında kıvılcımlar yükselmeye başladı. Veysel’in sakatlığı bu aşka bir kez daha engel oldu.

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Berk Atan

Cihat Süvarioğlu

Semih Ertürk

Ecem Özkaya

Ferdi Sancar

Ali Düşenkalkar

Erdal Cindoruk

Yavuz Sepetçi

Nuri Gökaşan

Şebnem Dilligil

Ulviye Karaca

Hande Nur Tekin

Sait Seçkin

Çiğdem Aygün

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort