GSB Personel Alımı Sonuçları İsim Listesi: GSB Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesini güçlendirmek üzere harekete geçti. Milyonların gündeminde ilk sıraya yerleşen GSB personel alımı için merkez ve taşra teşkilat birimlerinde istihdam duyurusu yapıldı. 4 bin 138 destek personeli, 3 bin 622 koruma ve güvenlik görevlisi, 3 bin 295 büro personeli, 400 psikolog olmak üzere toplamda 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı yapacak olan GSB sonuç ekranı araştırıldı. İşte GSB personel alımı sonuç ekranı..

GSB SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Merakla beklenen Gençlik ve Spor Bakanlığı güvenlik görevlisi ve bakım onarım destek personeli sonuçları son dakika gelişmesi geldi. İlk etap alımlarla ilgili geçtiğimiz günlerde duyuru yapıldı. Ardından sonuç ekranı erişime açıldı. İlk etap duyurusunda “Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile Destek Personeli(Bakım-Onarım) alımı sonuçları ise en kısa sürede açıklanacaktır” denildi. İlk etabın ardından gözler 2. etap sonuçlarına çevrildi. Merakla beklenen GSB güvenlik ve destek personeli alımı sonuçlarının 2 Ekim 2023 tarihi itibariyle açıklanması bekleniyor.

GSB PERSONEL ALIMI SONUÇ ÖĞREN

GSB sonuç ekranına e-Devlet Kariyer Kapısı üzerinden ulaşılabiliyor. Adaylar T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle e-Devlet üzerinden giriş yaparak sorgulama işlemi yapabiliyor. Yerleştirme sonucu asıl ve yedek olmak üzere ayrı ayrı listeleniyor. Asıl adaylar belirlenecek olan süre içerisinde yerleştirildikleri ilde hizmet sözleşmesi imzalayarak görev yerlerine gidiyor ve fiilen göreve başlıyor. Başvuru yapmayan adayların yerine yedekler çağrılarak alımlar tamamlanıyor. Aşağıdaki linke tıklayarak GSB sonuç ekranına ulaşabilirsiniz.

GSB SONUÇ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort