Gülsim Ali Hasan Biltekin İddiası: Masterchef Hasan Biltekin Nişanlısı Kim?

Gülsim Ali Hasan Biltekin İddiası: Masterchef Hasan Biltekin Nişanlısı Kim?

TV8 ekranlarında gösterilen MasterChef All Star devam ediyor. Yarışmada oyunlar ve yemekler kadar yarışmacılar da merak ediliyor. Ünlü şeflerin sunumuyla ekrana gelen MasterChef All Star mücadelesinde yıldızı parlayan Hasan Biltekin iddiası magazin dünyasına bomba gibi düşüyor. Gülsim Ali Hasan Biltekin aldatma iddiasını duyanlar gözlerini Hasan’ın hekim nişanlısı Hülya Acar’a çeviriyor. Peki, Hasan Biltekin nişanlısı Hülya Acar kim? İşte yanıtı..

ggg-2

HASAN BİLTEKİN GÜLSİM ALİ

Gönül Dağı dizisinde yaşam verdiği Dilek karakteriyle ünlenen hoş oyuncu Gülsim Ali’nin, MasterChef Hasan Biltekin ile görüşmeye başladığı iddia edildi. Magazin dünyasına bomba gibi düşen iddianın sonrasında gözler Hasan’ın nişanlısı Doktor Hülya Acar’a çevrildi. Hasan Biltekin ve Gülsim Ali’nin Nevşehir’de görüştüğü söylendi. OnurAkay’ın haberine göre 2 ay ilkin Kapadokya’da bir etkinlikte tanışan Gülsim Ali ve Hasan Biltekin’in üç gün süresince beraber zaman geçirdiği iddia edildi. Hülya Acar’ın nişanlısı Hasan ve Gülsim Ali’nin yakınlaşmasından şüphelendiği, MasterChef yarışmacısı Hasan’ın ise meşhur oyuncunun sadece arkadaşı bulunduğunu dediği iddia edildi. 

HASAN BİLTEKİN HÜLYA ACAR KİM?

Aslen Nevşehirli olan Hasan Biltekin 27 yaşında. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olan Hasan kendi sezonunun sonrasında Masterchef All Star 2023’te yarışıyor. Doktor olan Hülya Acar’ın Hasan Biltekin ile uzun süredir beraber olduğu biliniyor. Geçtiğimiz sene mayıs ayında evlilik yolunda ilk adımı atan çiftin dayrıldığı konuşuluyor. Hasan’ın toplumsal medya hesabında nişan fotoğrafları yer almıyor. Gülsim Ali Hasan Biltekin iddiasında taraflardan hemen hemen bir izahat gelmedi. 

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort