Günün En Çok Oynanan Maçları

Bandırmaspor – Bodrumspor: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde bulunan günün en mühim maçlarından Bandırmaspor – Bodrumspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %37’si karşılaşmayı Bandırmaspor’un kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ömer Necati Albayrak’ın Tercihi

Bodrumspor ciddi bir türbülans içerisinde. 4 maçtan yalnızca 1 puan çıkarabildiler ve Play-Off hattından çıkma tehlikesiyle karşı karşıyalar. Final gibi maç. Sami Uğurlu tesirini Samsun deplasmanında yaşayamayan Bandırmaspor ise iç saha avantajıyla Bodrum’un mecburiyetinden faydalanmaya çalışacak. Zorlu bir maç. Taraf bahsi de bir o denli riskli. Benim tercihim 2.5 ALT olacak.

Rizespor – Manisa Futbol Kulübü: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde bulunan günün en mühim maçlarından Rizespor – Manisa Futbol Kulübü mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %57’si karşılaşmadan Rizespor’un galip çıkacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

Çaykur Rizespor çıkışta. Son 6 maçta 5 yengi aldılar. Ibrahim Olawoyin’e John Mary de eşlik etmeye başladı. Amilton cezalı (sarı kart) fakat Yannick Bolasie açığı kapatır. Karşılarındaki rakip kim olursa olsun gol atamamaları sürpriz olur… Manisa FK ise Yalçın Koşukavak’la çıkılan 4 maçta 7 puan (2G 1B) aldı. Sadece Eyüpspor’a kaybetti. Elde Barcelona havası solumuş Ballou Tabla, Süper Lig’de uzun süre ter dökmüş Junior Fernandes ve kurt golcü Adem Büyük var. Onlar da boş geçecek gibi durmuyor… “Karşılıklı gol” ideal.

Real Madrid – Fenerbahçe: Maç Sonucu 1

İddaa programının “Süper Oran” bülteninde bulunan günün en mühim maçlarından olan Real Madrid – Fenerbahçe mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %40’ı karşılaşmada Real Madrid’in galip geleceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Orçun Konaklılar’ın Tercihi

Real Madrid, iç sahada zorlanarak almış olduğu Olimpia Milano galibiyeti sonrası geçtiğimiz hafta deplasmanda Virtus Bologna’yı oldukça zorluk çekmeden geçti. Rakiplerinin mühim eksikleri de sonuç olarak faktör oldu. Ligde son iç saha müsabakasını Baskonia’ya kaybetmişlerdi ki sonra zor haldeki Fuenlabrada’yı deplasmanda yenik ettiler. Fenerbahçe Beko; Valencia’ya deplasmanda ve Olimpia Milano’ya iç sahada kaybettikten sonra gene iç sahada Zalgiris Kaunas’ı yenik etti. Son 2 deplasman maçında yakın geçen mücadeleleri Maccabi Tel Aviv ve belirttiğim gibi Valencia’ya karşı kaybettiler. Real Madrid’de Nigel Williams-Goss, Sergio Llull, Anthony Randolph ve Carlos Alocen yok. Fenerbahçe Beko’da ise Scottie Wilbekin, Dyshawn Pierre, Melih Mahmutoğlu ve Metecan Birsen yok. Tahmin anlamında oldukça zor bir maç bulunduğunu düşünüyorum. Net görüş belirtmekte zorlanıyorum fakat son maçlarındaki neticeleri göz önünde bulundurursak Real Madrid’in gene yüksek skorlara çıkabileceğini düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort