Güzellik salonuna kurşun yağmuru! Dilan Polat iddiası: Tetikçi tuttu

İstanbul Bahçeşehir’de müzisyen Banu Parlak’ın güzellik merkezine silahlı tecavüz düzenlendi. 5 kurşun isabet eden merkezde maddi hasar meydana gelirken, yaşanmış olan o anlamış olur emniyet kamerasına yansıdı.

ATEŞ AÇIP KAÇTILAR

Olay, Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı’nda bulunan müzisyen Banu Parlak’ın güzellik merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, güzellik merkezi önüne gelen motosikletli 2 şüpheli iş yerine silahla ateş açıp kaçtı.

GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

5 kurşun isabet eden güzellik merkezinde maddi hasar meydana geldi. Yaşanan silahlı tecavüz anı saniye saniye emniyet kamerasına yansıdı. Firma sahibi müzisyen Banu Parlak, toplumsal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, iş yerine saat 02.00 ve 05.00 olmak suretiyle iki ayrı silahlı tecavüz düzenlendiğini belirterek, vakaya dair emniyet kamerası görüntülerini paylaştı.

(Dilan Polat ve Engin Polat)

DİLAN POLAT İDDİASI: TETİKÇİ TUTTU

Firma sahibi Banu Parlak toplumsal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada fenomen ve müzisyen Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ı görevli tutarak, “Günlerdir konuşulan bir vaziyet var. Dilan Polat’ın ve Engin Polat’ın tetikçi tutuğu iddiası. Bunlar iddia değil. Ortada bunu itiraf eden bir şahıs var. Banu Parlağı vurmam için beni tutular diyen bir genç var ortada. Sana ekmek yedirmeyeceğim diyorsun gece iş yerime sıkılıyor. Bir gece 02.00’de sıkılıyor bir de 05.00’da. 6 el ateş ediliyor. Camlarım tuzla buz. İki adet kasklı genç bunu yapan. Elbet bulunacak. Delikanlılık mı hanıma sıktırmak. Yerimiz belli yurdumuz belli. Mafyacılık oynamazsınız. Burası muz Cumhuriyetimi burası. Sokaklar altın tozu ile kahve içmeye benzemez. Bütün lüzumlu başvurular yapıldı. Bütün lüzumlu şikayetler yapıldı. Bütün delillerimizle birlikte. Allah’ın izniyle Organize Şube işe el atacak göreceğiz. Kendim için kuşku etmiyorum fakat çocuğum için 4 adet daha koruma tutum. Hiç birinize acımayacağım. Mafyacılık oynakla olmaz bu iş” ifadelerini kullandı.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort