Hakan Binbaşgil kimdir? – Elips Haber


Ahmet Talha Dağlı kimdir?

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Hakan Binbaşgil’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Hakan Binbaşgil’nun biyografisini haberimizde derledik…

Hakan Binbaşgil kimdir?

Hakan Binbaşgil, Ocak 2012’den bu yana Akbank’ta Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’dur. Binbaşgil, 2002 senesinde Akbank’a Değişim Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak katılmıştır. Banka’nın “Yeniden Yapılanma Programı”nı başlatarak Akbank’ı Türkiye’nin müşteri odaklı önder bankalarından biri haline getirmiştir. , modern ve yenilikçi finans kurumları. Hakan Binbaşgil, 2003 senesinde Bireysel Bankacılıktan görevli Genel Müdür Yardımcısı, 2008 senesinde ise Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

Binbaşgil, Akbank’a katılmadan ilkin Accenture’ın Londra ve İstanbul ofislerinde Yönetim Danışmanı, Pamukbank’ta ise Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. Binbaşgil ilaveten yurt içi ve yurt haricinde birden fazla mahalli ve oldukça uluslu firmanın idare kurullarında vazife almış, Akbank AG, Aklease, AkAsset Management, AkInvestment, Akbank Dubai, Credit Bureau of Turkey gibi şirketlerde başkanlık yapmıştır.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort