Haluk Bilginer ve Angelina Jolie başrolü paylaşacak! Detaylar belli oldu

Leydi Diana biyografisi “Spencer”ın yönetmeni şeklinde de malum Pablo Larrain, Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas’ın yaşamını beyaz perdeye taşımak suretiyle çalışmalarını sürdürüyor.

YUNAN ASILLI ARMATÖRÜ CANLANDIRACAK

Angelina Jolie’nin başrolünde yer alacağı filme etkin oyuncu Haluk Bilginer de katıldı. Bilginer, filmimizde Yunan asıllı armatör ve iş insanı Aristotle Onassis’i canlandıracak.

FİLMİN KONUSU

Ekim ayı içerisinde Budapeşte’de çekimlerine başlanması planlanan filmin senaristliğini Peaky Blinders dizisiyle de malum Steven Knight kaleme aldı. “Maria”, meşhur sopranonun 1970’lerin Paris’indeki yalnızlığının son günlerini mevzu alacak.

AŞK YAŞAYACAKLAR

New York’ta yaşayan bir Yunan göçmeni olan Callas, bir zamanın en meşhur sopranolarından birisiydi ve Aristotle Onassis’in uzun soluklu metresi oldu.

Jackie Kennedy’nin ikinci eşi olan Onassis onunla evlenmek için kendisini terk ettikten sonrasında Callas ilkin İtalya’ya, sonrasında Fransa’ya taşındı.

İhaneti tam anlamıyla atlatamayan Callas, 1977’de, 52 yaşlarındayken kalp krizinden öldü. Onassis’in ilişkileri süresince Callas’a taciz ve sertlik içeren davranışlarda bulunmuş olduğu da gündeme geldi.

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort