Harika Avcı kimdir? – Elips Haber


Kerimcan Durmaz kimdir?

Harika Avcı nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Harika Avcı’nın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Harika Avcı aratılıyor. Harika Avcı, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Harika Avcı’nın biyografisini haberimizde derledik… 

Asıl ismi Nermin Ocak olan Harika Avcı, 26 haziran 1965 senesinde İzmir’de doğdu. Annesinin ismi Sabriye Ocak’dır. İlk okulu bitirdikten sonra okumayı ortaokulda bırakır. 11 yaşlarında bir tütün fabrikasında işçi olarak anası ile beraber çalışmaya başlar. İzmirli Nermin Ocak’ın hikayesi tıpkı filmlerdeki gibidir.

Nermin Ocak (Harika Avcı) bigün annesiyle beraber Kemeraltı Çarşısı’nda gezinmektedir. İzmir’in meşhur reklam şirketinin sahibi Ahmet Gül de tesadüfen oradan geçmektedir. Ahmet Bey, bu oldukça beğenmiş olduğu genç kızın yolunu keser ve onun sekreteri olması için teklifte bulunur. Nermin yapınak işçiliğinden sekreterliğe terfi etmiştir.

Kısa bir vakit sonra “gazinocu Nuri bey” gazinosunun reklam işleri için bigün reklam ajansına telefon eder. Telefona çıkan yazman Nermin’e, “Senin sesin ne kadar güzelmiş. Ajansa gelince müşerref olmak isterim,” der. Nuri Bey de, tıpkı arkadaşı Ahmet Bey gibi Nermin’e iş öneri etmekte asla tereddüt etmez. Birkaç gün sonra Nermin, gazinocu Nuri’yle tanıştırılır. Bir hafta sonra ismi gazinonun neon ışıklı tabelasındadır. Nermin artık ‘harika’ bir ‘avcı’ olmuştur.

Bir oldukça sevgilisi olmuştur. Harika Avcı şöhret olduktan sonra yapmış olduğu röportajlardan birinde beraber olduğu ilk sevgilisinin Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıfında okuyan İranlı bir genç bulunduğunu söyler. Şöhret olduktan sonraki ilk sevgilisi ise Türk Sanat Müziği’nin meşhur sesi Ahmet Özhan olmuştur. Bundan sonra varlıklı erkekleri seçecek, devamlı sevgili değiştirecektir. 5 Mart 1994 tarihindeki bir röportajında şu şekilde demiştir Avcı: “Benim için boy pos mühim değil. Bana göre cüzdanı dolu olan adam yakışıklıdır.”.

Kuveytli trilyoner işadamı Bedii Cihanel, Harika Avcı’nın basına yansıyan en varlıklı sevgililerinden ilki olarak kabul edilir.Aşk yaşamış olduğu kişiler içinde Futbolcu Rıdvan Dilmen, Aydan Şener’in eski eşi futbolcu Ayhan Akbin, Sezercik filmlerinden tanıdığımız Sezer İnanoğlu, fındık kralı Lokman Kondakçı, trilyoner işadamı Reha Süren, Nükhet Duru’nun eski eşi işadamı Dikran Masis, şarkıcı Onno Tunç, Fedon, işadamı Bedri Deren, Oyuncu Cem Özer, Cavit Çağlar’ın oğlu Mustafa Çağlar gibi adlar de vardır.

Harika Avcı bir devre 1980li yılların Türk Sineması’na damgasını vurdu ve birçok film çevirdi. Ayrıca şarkı dediği yıllarda 16 albüm çıkardı ve prodüktörlüğünü Neşe Karaböcek’in ve Gülden Karaböcek’in kocası olan 3 Kasım 2008’de vefat eden Atilla Alpsakarya yapmıştır.

Harika Avcı, Kendisinden 20 yaş ufak menajeri ve bilgisayar yazılımcısı İbrahim Öztürk ile 14 Şubat 2009 da evlendi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort