HARUN ALGÜL BÖLGEYİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

MHP 28. devre 2. Sıra mebus talibi Harun Algül seçim gezileri kapsamında bölgeyi karış karış gezmeye devam ediyor. Seçim gezilerine MHP İlçe Başkanı Bekir Bozkurt ve birden fazla MHP gönüllüsü de eşlik ediyor. Hafta sonunda gezilerine süren Harun Algül ve MHP kurulu Doğruca, Eski Sığırcı, Bereketli, Külefli, Doğanpınar Mahallerinde vatandaşlar bir araya gelmiş olarak partilerinin görüşlerini aktardılar.

Gezdikleri mahallelerde vatandaşların dertlerini dinleyen MHP İlçe Başkanı Bekir Bozkurt ve Milletvekili talibi Harun Algül kısa kısa konuşmalar yaparak niçin MHP oy istediklerini anlattılar.

MHP olarak önceliğimiz ulusal menfaatlerimizdir diyen MHP İlçe Başkanı Bekir Bozkurt “ Bu seçimler ülkemiz için olabildiğince ehemmiyet taşıyor. Organize olarak dış güçler ekonomik ve siyasi olarak saldırılarına devam ediyorlar. Dış güçlerin ülkemizdeki destekçileri de bu saldırılara yardımcı veriyorlar. Organize olmuş dış güçlerin oyunlarını bozmak zorundayız. Bizim gibi düşünmeyen insanların bizleri yönetmesini istemiyoruz.

HDP ile işbirliği yapanlar ülkeyi federatif bir yapıya dönüştürmek istiyorlar. Buna izin veremeyiz. İşte bu yüzden sizlerin oylarına talibimiz. Bizim kararımız net, adayımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Bizler buralara yalnızca seçim zamanlarında oy istemek için gelen siyasetçiler gibi değiliz şeklinde konuşan MHP 2. Sıra mebus talibi Harun Algül “ Beni hepiniz tanıyorsunuz. 9 senedir Bandırma Belediye Meclis üyesiyim. Sizlerin her vakit mecliste sözcünüz oldum. Onyedi Eylül Üniversitesine danışmanlık yapıyorum. Şehir plancısıyım. Defalarca sizlerin ayağına gelmiş olarak tasalarınızı dinledik.

Bandırma ve bölgemiz her vakit bizlerin önceliği olmuştur. Bandırma’yı ve bölgeyi tanıyor ve problemlerini biliyoruz. Çözüm önerilerimiz hazırdır. Sizlerin meclisteki sesi olamaya talibim. Ülkemizin bekası için oylarınız kullanırken dikkatli ve duyarlı olmanızı istiyoruz. MHP olarak desteğinizi istiyoruz. “ Dedi.

 

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort