Harun Tekin: Rakibi ciddiye almasaydık zorluk yaşardık

BEN DE KEYİF ALDIM

Kendisinin de Keçiörengücüc maçında keyif aldığını belirten Harun Tekin şu şekilde konuştu: Hafta içinde de konuşmuştuk. Her maçın farklı bir hikayesi ve zorluğu var. Gerçekten Keçiörengücü karşısında ben de çok keyif aldım. Karşımızda ciddi bir rakip olmasına rağmen 90 dakika boyunca oyunun hakimiydik ve çok iyi mücadele ortaya koyduk. Rakibi ciddiye almasaydık bize zorluk çıkarabilirlerdi. Tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.

ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM

5’te 5 yaptık içeride Erzurum maçımız var ve inşallah o maçı da alıp milli maç arasına moralli bir şekilde girmek istiyoruz. Diğer arkadaşlarım gibi ben de takıma katkıda bulunmaya çalışıyorum. Doğru, iki maçtır bana fazla iş düşmedi ancak düştüğü zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Hep beraber bu şekilde başarıya ulaşacağız.

İYİ BİR FUTBOLLA MAĞLUP ETTİK

İçeride maçlar taraftarımızla birlikte daha güçlü oynadığımız maçlar oluyor. Tabii ki rakipler buraya çekinerek gelecek. Biz de bunun bilincinde sahaya çıkıyoruz ve önde baskıyla sonuca gidiyoruz. Son maçta da böyle oldu. Keçiören’i iyi bir futbolla mağlup ettik ancak skor daha farklı olabilirdi. Ligin daha başındayız ancak çabuk toparladık.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort