Honor X9a İçin Eylül 2023 indirimi: Öne çıkan özellikler

Honor X9a, Qualcomm Snapdragon 695 5G işlemciye haiz ve 8 GB RAM ile destekleniyor. Ancak bu model yalnızca bu kadarla sınırı olan değil; Honor RAM Turbo teknolojisi vasıtası ile telefon, programları daha süratli çalıştırabiliyor. Bu, telefonun 8 GB RAM haricinde ekstra 5 GB’lık eşdeğer bir RAM tecrübesi sunmasını sağlıyor.

Ekran ve Görsellik:

6,67 inçlik OLED monitörü ile gelen Honor X9a, 800 nitlik parlaklık kıymeti ile olabildiğince dikkat çekiyor. Ekran, TÜV Rheinland sertifikasına haiz ve düşük mavi fer sertifikasyonu vasıtası ile göz yorgunluğunu minimuma indiriyor. Ayrıca, monitör titremesini azaltmak için hususi bir karartma teknolojisi de kullanılıyor.

Kamera:

64 megapiksel ana kamera, 5 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro kameralarla destekleniyor. Ön tarafta ise kullanıcılara 16 megapiksellik bir selfie kamerası sunuluyor.

Tasarım ve Dayanıklılık:

Honor X9a’nın ince yapısının yanı sıra dayanıklı bir yapıya haiz bulunduğunu belirtmekte yarar var. Kavisli ekranın darbelere ve düşmelere karşı dayanıklı olması için 10 mm kalınlaştırıldığı belirtiliyor.

Pil ve Şarj:

Telefon, 5.100 mAh’lik pil kapasitesi ile uzun kullanımlar için ideal. Aynı zamanda 40 watt süratli şarj özelliğiyle kullanıcılara süratli şarj imkanı sunuyor.

Fiyat:

Tüm bu özelliklerle donatılmış olan Honor X9a, Eylül 2023 indirimi ile 9.199 TL fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Sonuç olarak, hususiyet ve fiyat dengesiyle dikkat çeken Honor X9a, bu indirimle beraber teknoloji tutkunları için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort