Hudutsuz Sevda 3 Bölüm Full İZLE! Hudutsuz Sevda Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Küçük bir çocukken kan davası sebebiyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim 20 sene sonrasında memleketi Karadeniz’e yakışıklı, kuvvetli bir genç adam olarak geri döndü. Burada sevilmiş olduğu kız Yasemin’le evlenecek ve yeni yaşamını kuracaktı. Fakat yaşananlar buna izin vermedi. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in yaşamı Letolar’dan Zeynep’in çıkması ile tamamiyle değişti. Perşembe günlerinin star dizisi Hudutsuz Sevda araştırmaları yapan seyircilere yeni bölüm ikazı geldi. 5 Ekim Perşembe günü gösterilen Hudutsuz Sevda 3. bölüm seyretme monitörü haberimizde..

HUDUTSUZ SEVDA 3. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HUDUTSUZ SEVDA 3. BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep ile yüzleşen Halil İbrahim, onun da yardımı ile Letolar’ı ve jandarmayı birbirine düşürüp kendine karşı oluşturulan savaşı üç taraflı hale getirmeyi planlar. Letolar kendi dertlerinden Halil İbrahim’in peşini bırakmış gibi görünseler bile Üsteğmen Oğuz, Halil İbrahim’in ensesindedir. Halil İbrahim’in planı vasıtası ile Levent’ten kurtulabileceğine inanan Zeynep ise kendine daha derin bir kuyu kazdığının hemen hemen bilincinde değildir. Hudutsuz Sevda 3. bölümüyle 5 Ekim perşembe saat 20.00’de. Kaçırmayın..

HUDUTSUZ SEVDA 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yasemin’i kaybeden Halil İbrahim’i ayakta tutan tek şey artık intikam ateşidir. Halil İbrahim tek hedefi Letolardır fakat Letolar Tarık’ın ölümünün acısını suçlu ya da suçsuz herkesten çıkaracaklardır. İyi niyeti daha da fazla ölüme neden veren Zeynep ise ailesinin gaddarlığından kendini kurtarmaya çalışır.

HUDUTSUZ SEVDA OYUNCULARI

Halil İbrahim (Deniz Can Aktaş)

Zeynep (Miray Daner)

Asiye (Esra Dermancıoğlu)

Fikret Leto (Burak Sevinç)

Nedime (Asuman Dabak)

Rızvan Leto (Burak Sergen)

HUDUTSUZ SEVDA SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort