Husumetli iki grup arasında silahlı çatışma! 19 yaşındaki genç vurularak öldürüldü

Bayraklı ilçesinde, bir grubun husumetli oldukları kişilere pusu kurması kararı çıkan çatışmada, motosiklet ile kaçmaya çalışan Mustafa Akkavak (19) vuruldu. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Akkavak, meydana getirilen müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Olay, saat 00.30 sıralarında Osmangazi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa Akkavak ve arkasında yolcu konumunda bulunan ve kimliği hemen hemen öğrenilemeyen kişi,motosikleti ile seyir durumunda oldukları sırada, aralarında daha önceden husumet bulunan öbek tarafınca pusuya düşürüldü. İki öbek içinde silah ile başlayan çatışmada, Akkavak ve arkadaşı vaka yerinden kaçmaya çalıştı.

Husumetli iki öbek içinde silahlı çatışma! 19 yaşındaki genç vurularak öldürüldü

Pusu kuran grubun art arda açmış olduğu ateş sonucunda, Akkavak’ın koltuk dibine mermi isabet etti. Motosikletin kontrolünü kaybeden Akkavak, bir evin kapısına çarptı, daha sonra da arkadaşı ile beraber yola savruldu. Akkavak’ın vurulduğunu gören arkadaşı mahalledekilere “Kardeşim vuruldu, ambulans çağırın” diyerek vaka yerinden kaçtı. Mahalle halkının durumu bildirmesi üstüne vaka yerine polis ve sıhhat kadrosu sevk edildi.

Husumetli iki öbek içinde silahlı çatışma! 19 yaşındaki genç vurularak öldürüldü

Olay yerine gelen sıhhat ekipleri, ağır vurulan Mustafa Akkavak’ı alarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Akkavak, meydana getirilen müdahalelere karşın kurtarılamadı. Akkavak’ın cansız bedeni, savcının incelemesinin sonrasında İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Husumetli iki öbek içinde silahlı çatışma! 19 yaşındaki genç vurularak öldürüldü

Öte yandan, vakayla alakalı başlatılan tahkîkat kapsamında, polis ekipleri vaka yerinde ayrıntılı araştırmalarda bulundu. Ekipler, vakası gerçekleştiren şahıs ya da kişilerin kimliklerinin belirlenmesi için çevredeki emniyet kameralarını incelemeye aldı. Polis ekiplerinin şüphelileri yakalamak için başlattıkları çalışmaları sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Motosiklet İzmir Suç Polis 3. Sayfa Sağlık Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort