İhsan Şener kimdir? – Elips Haber

İhsan Şener kimdir? İhsan Şener nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. İhsan Şener’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında İhsan Şener kimdir? İhsan Şener kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. İhsan Şener’nun biyografisini haberimizde derledik…

İhsan Şener kimdir?

İhsan Şener 1 Ocak 1965’te Ordu Korgan’da doğdu. Babasının ismi Ali, annesinin ismi Fatma’dır.

Kamu Yöneticisi, İlahiyatçı; Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. Yüksek lisansını aynı üniversitede Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Bölümünde yaptı.

Başbakanlık Devlet Arşivleri Uzmanlığı, Bakan Danışmanlığı, Özelleştirme İdaresi Başkanlığında Yönetici; Radyo ve Televizyon Üst Kurulunda (RTÜK) Bölge Müdürlüğü, Uzman Denetçilik ve Daire başkanı olarak vazife yaptı.

2011 Milletvekili Genel seçimlerinde Ordu Milletvekili seçildi. Halen TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi ( KEİPA ) Türk Grubu Başkanı, Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevlerini sürdürmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı LİMME Projesi kapsamında Bilgisayar Öğretmeni olarak bir süre çalıştıktan sonrasında Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğünde Uzman olarak vazife yapmıştır. AKP ‘de Bakan Danışmanı (Abdullah Gül, T.R.Güneri ve A.Demircan’ın) olarak ve TBMM ‘nde AKP (Adalet ve Kalkınma Partisi) Grup Danışmanı olarak çalıştı. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığında Uzman Şube Müdürü; Radyo ve Televizyon Üst Kurulunda (RTÜK): Çukurova Bölge Müdürü, Uzman Denetçi, Eğitim Dairesi Başkanı, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı olarak vazife yaptı. TBMM 24.ve 25. devre Ordu milletvekilidir. Ordu Milletvekili olarak çalışmalarını sürdüren İhsan Şener, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesidir.

Çok iyi düzeyde Arapça ve iyi düzeyde İngilizce bilen Şener, evli ve 3 çocuk babasıdır.

AK Parti 24. ve 25. Dönem Ordu Milletvekili İhsan Şener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı.


Mehmet Akarca kimdir?

Yönetim Krl.Üyelikleri

Türkiye Gübre Sanayii Yönetim Kurulu üyeliği

Türkiye Judo ve Kuraş Federasyonu Başkan Vekilliği ve Yönetim Krl.üyeliği

Beslen Makarna Yönetim Krl.Üyeliği

Ray-Tek Tütün Sanayi Denetleme Krl.üyeliği

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort