İlginç detay! Genel Başkana ve adaya davetiye

Hafta sonu gerçekleştirilecek olan CHP Kocaeli İl Kongresi öncesi hazırlıklar devam ediyor. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı ve Nail Çiler dün Ankara’da bulunan CHP Genel Merkezi’ne gitti. İl Başkanı ve milletvekilleri 30 Eylül günü yapılacak olan İl Kongresine Genel Başkan Kemal Kılıçadaroğlu, Grup Başkanı Özgür Özel’e ve Meclis Başkanvekili Gülizer Biçer Karaca’ya davetiye teslim etti.

ÖZEL’DE ÇİLER YOKTU

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na davetiyeyi İl Başkanı Bülent Sarı ve Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı ve Nail Çiler beraber verirken CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan Özgür Özel’e davetiye verildiği esnada mebus Nail Çiler yer almadı.

ADAYLIK AFİŞİ ÖNÜNDE POZ

Ziyarette dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise Grup Başkan sıfatı ile davetiye verilen CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel ile verilen resim oldu. Değişim sloganı ile genel başkan adaylığını açıklayan Özel’e davetiye veren İl Başkanı Sarı, Milletvekili Özel ve Kanko Özel’in adaylık posteri önünde poz verdi.

İLK GÜNKÜ İNANÇLA

İl Başkanlığından ziyaret hakkında meydana getirilen açıklamada, “30 Eylül Cumartesi günü saat 10:00’da Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan demokrasi şölenimizin davetiyeleri Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, Meclis Başkanvekilimiz Gülizer Biçer Karaca’ya, Grup Başkanımız Özgür Özel’e, Genel Başkan Yardımcılarımıza ve Grup Başkanvekillerimize teslim edildi. Kongre davetimiz İl Başkanımız Bülent Sarı, Milletvekillerimiz Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı ve Nail Çiler tarafınca gerçekleştirildi. Geçmişin mirasıyla yeni yüzyıla, ülkemizin geleceğini ilk günkü inançla aydınlatmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort