İlişki Uzmanı Adil Yıldırım, kadınları uyardı: Erkekten bu cümleyi duyuyorsanız arkanıza bakmadan kaçın

Gökay Kalaycıoğlu‘nun sunumuyla Haberler.com’un YouTube kanalında gösterilen Haber Bahane programının bu haftaki konuğu ilişki uzmanı ve yazar Adil Yıldırım oldu. İlişkiler ve artan ihanetlerle alakalı konuşan Yıldırım, erkeklerden duyulduğunda kaçılması ihtiyaç duyulan cümlelerden de bahsetti.

“BİR ERKEK ‘BANA ZAMAN VER’ DİYORSA KAÇIN”

Kalaycıoğlu’nun “Erkekler hangi cümleleri kurarsa kaçınılmalı?” sorusu üstüne konuşan Adil Yıldırım, “Bir insan biten evliliğini ya da ilişkisini kötülüyorsa seninle alakalı de fena konuşur. ‘Bir ilişkim var fakat bitireceğim sen kenarda bekle’ diyorsa bu oldukça tehlikeli. ‘Evliyim fakat boşanacağım, eve gidemiyorum. Artık sevmiyorum’ deyip karısını kötüleyen insan olacak iş değil. ‘Sen oldukça doğru bir kadınsın fakat ben ilişkiye hazır değilim’ diyen adam… Yalnız adamlar da yaratıcı he. ‘Bana birazcık vakit ver kafamı toplayayım fakat ayrıca da ayrılmayalım’ diyorsa… Çünkü ayrılmayalım diyerek kızı da bir kenarda tutuyor. ‘Sen oldukça iyi bir insansın’ cümlesinde de şu vardır; sana karşı bir duygum yok, sen benim çoğu hususta işime yarıyorsun fakat ciddi ilişki olmaz anlamında. Erkekler karmaşık bir strateji oluşturamaz. Ne kadar dikkatli olursa olsun adam daha rahattır. Kadınlar ise oldukça ayrıntılı şekilde düşünebilir” dedi.

“TÜRKİYE’DE ALDATILMALAR AŞK-I MEMNU’DAN SONRA ARTTI”

Aldatılma vakalarının Aşk-ı Memnu dizisinden sonrasında arttığından bahseden Yıldırım, laflarına şu şekilde devam etti: “Türkiye’de aldatılma olayı Aşk-ı Memnu dizisinden sonrasında arttı. Bu istatistiklerle ortaya çıkmış bir şey. 90’lı yıllarda Süper Baba gibi aile dizileri vardı. Aşk-ı Memnu oldukça şey değiştirdi. O diziden sonrasında senaryolar aile içi vakalar ve aldatmalar üstüne yazılmaya başladı, insanoğlu da buna alıştı. Toplum bir olayı sıradanlaştırırsa her şeyi yapar. Amerika’da bu kadar tabanca kullanımın yaygın olması da şov ve dizilerden dolayı.”

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort