İNANILMAZ SERİ! Volkan Demirel’den Trabzonspor’a geçit yok! Tam 27 maç..

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel futbolculuk ve yöntem direktörlük kariyerinde Trabzonspor’a asla kaybetmedi. İşte Volkan Demirel’in olağanüstü serisinin detayları..

İNANILMAZ SERİ! Volkan Demirel'den Trabzonspor'a geçit yok! Tam 27 maç..

ensonhaber.com

Uzun seneler süresince Fenerbahçe’nin kalesini koruyan daha sonrasında yöntem direktör olarak kariyerini sürdüren Volkan Demirel zamanı bir başarıya imza attı.

Hatayspor’un yöntem direktörlüğünü yapan Volkan Demirel hem futbolculuk kariyerinde hem yöntem direktörlük kariyerinde Trabzonspor’a maç kaybetmedi.

Volkan Demirel kariyerinde Trabzonspor’a karşı çıkmış olduğu 27 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Demirel bu maçlarda 16 yengi 11 birliktelik aldı.

Son olarak dün akşam oynanan Trendyol Süper Lig 6. hafta mücadelesinde Trabzonspor’u 3-2 yenik eden Hatayspor büyük bir başarıya imza attı.

Hatayspor 2-0 geride olduğu maçta Rivas, Lamkel ve Dele Bashiru’nun attığı goller ile bordo mavilileri 3-2 yenmeyi başardı.

Volkan Demirel'den Trabzonspor karşısında

Maçın sonrasında büyük bir neşe yaşayan Volkan Demirel böylece Trabzonspor karşısında yenilmezlik serisini 27 maça çıkardı.

Hatayspor bu sürem oynadığı 6 maçta asla yenilmedi. Trabzonspor’u yenerek 3 puanın sahibi olan Hatayspor puanını 10’a yükselterek ligde 4. sıraya yerleşti.

Salih Demirgan

Salih Demirgan
Seo Editor

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort