İngilizler Manchester United-Galatasaray maçı için skor tahmini yaptı! ‘Düşler Tiyatrosu’na acı vermek için dönüyor’

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Galatasaray, Manchester United ile Old Trafford’da yüz yüze gelecek. Gruptaki ilk maçında Kopenhag ile sahasında 2-2 berabere kalan sarı-kırmızılılar, Düşler Tiyatrosu’ndan puanla dönerek gruptan çıkma umutlarını sürdürmek istiyor. Ev sahibi United ise Premier Lig’de ve Şampiyonlar Ligi’ndeki fena gidişatına Galatasaray önünde son vermek istiyor.

İngiliz basını Manchester United-Galatasaray maçına geniş yer ayırdı. The Sun, dev yüz yüze gelme öncesi skor tahmininde bulunurken Galatasaray’dan övgüyle bahsetti.

THE SUN’DAN SKOR TAHMİNİ! GALATASARAY’IN EN BÜYÜK KOZUNU DUYURDULAR

İngiltere’den The Sun, Manchester United-Galatasaray maçının genel değerlendirmesini yapmış olduğu bir haber yayınladı. Haberde Manchester United’ın Galatasaray’a göre daha kaliteli bulunduğunu ama Avrupa’da ve ligde hemen hemen yenilgi almayan Galatasaray’ın mühim silahlara haiz olduğu vurgulandı. The sun, Manchester United-Galatasaray maçı için skor tahmininde de bulundu.

The Sun’da bulunan haberde şu ifadelere yer verildi:

“GALATASARAY ÖZGÜVEN İLE GELECEK”

Kırmızı Şeytanlar, 1989’dan bu yana bir lig sezonuna en fena başlangıcını yaptıktan sonrasında dikkatlerini Avrupa futboluna çevirdi. Cumartesi günü Crystal Palace’a evinde 1-0 yenik olan United, bu sürem Premier Lig’de oynadığı yedi maçta dördüncü mağlubiyetini aldı. Bu akşamki Şampiyonlar Ligi karşılaşması iç sahadaki sıkıntılardan uzak yeni bir sayfa gibi görünse de, sıkıntılı bir mücadeleyle karşı karşıyalar.

Salı gecesi Wilfried Zaha ile daha da aç bir Galatasaray’ı ağırlıyorlar. Türk kadrosu bu sürem bütün turnuvalarda yenilgisiz ve Düşler Tiyatrosu’na özgüven dolu bir halde gelecekler. Şampiyonlar Ligi’nde en son Kopenhag ile berabere kalmaları, şu anda grupta United’ın üstünde oldukları demek ve bunu güvenliğini sağlamak için sahaya çıkacaklar.

Eski Kırmızı Şeytan Zaha hafta sonu Galatasaray için ilk golünü attı ve Man Utd’dan ayrılışından sekiz sene sonrasında onlara zarar vermek amacıyla Düşler Tiyatrosu’na geri dönüyor.

“ZAHA NİHAYET ŞAMPİYONLAR LİGİ TAKIMINA TRANSFER OLDU”

Fildişili oyuncu bu yaz nihayet bir Şampiyonlar Ligi kulübüne aktarım olmasının ardındanİngiltere’ye geri dönüyor. United’ın inişli çıkışlı sezonunu tekrar rayına oturtmak için elinden geleni yapan Ten Hag için netice almanın önemi yadsınamaz. Bu maçtan alınacak 3 puan, krizden her vakit bir yenilgi uzakta görünenUnited için oldukça daha fazlasına dönüşebilir. United’ın patronu seyirciyi yanısıra tutmak isteyecektir zira netice takımının lehine eğer olmazsa evde işler karışabilir.

“GALATASARAY YENİLGİSİZ YÜRÜYÜŞÜNÜ DEVAM ETTİRMEK İSTEYECEK”

Man United’ın bu sürem zor zamanlar geçirdiği bir sır değil ve şimdi de Crystal Palace’a karşı evlerinde aldıkları 1-0’lık mağlubiyetin sonrasında Galatasaray’ın karşısına çıkıyorlar. Ama bu takımın ne yapacağı belli olmaz, yedi gün ortaya çıkıyorlar, ertesi hafta kayboluyorlar.

Galatasaray’a gelince, bu sürem hemen hemen kaybetmediler ve bu rekoru devam ettirmek isteyecekler. Salı günkü karşılaşmaya üst üste üç galibiyetle çıkıyorlar ama Şampiyonlar Ligi’nde aldıkları son birliktelik kaygı uyandırmıştı.

Manchester United bu akşam Lisandro Martinez, Amad Diallo, Luke Shaw, Tyrell Malacia, Aaron Wan-Bissaka’dan yararlanamayacak. Sergio Reguilon’un oynaması için ise küçük bir olasılık var.

Wilfried Zaha’nın eski kulübüne karşı ilk 11’de başlaması bekleniyor ama Galatasaray Chelsea’den kiraladığı Hakim Ziyech’ten mahrum olacak.

MAÇIN YILDIZI KİM OLACAK?

Marcus Rashford, Manchester United için Avrupa’da neredeyse her vakit öne çıkıyor ve taraftarlar Salı günü de aynı şeyi yapmasını bekliyor olacak. Sezona yavaş bir başlangıç yapmış olsa da Kırmızı Şeytanlar için ileriye dönük büyük bir tehdit oluşturmaya devam edecek.

Wilfried Zaha’nın Old Trafford’da kendini maksimum kanıtlaması gereksinim duyulan isim olmasını bekliyoruz. Her ne kadar Galatasaray Mauro Icardi, Dries Mertens ve Lucas Torreira gibi oyuncularla sahanın her yerinde star gücüne haiz olsa da…

THE SUN’DAN SKOR TAHMİNİ: MANCHESTER UNITED 2 – GALATASARAY 1

The Sun, Manchester United-Galatasaray maçı için skor tahmininde bulunarak ev sahibi takımın sahadan 2-1 galip ayrılacağını öne sürdü. Haberde “Manchester United sezona inişli çıkışlı bir başlangıç yapmış oldu ama bakıyorum da ne vakit dibe vurmak suretiyle olsa bir netice alıyorlar. Galatasaray’dan daha kuvvetli bir ekibe sahipler ve Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk puanlarını almaları bekleniyor. Erik ten Hag’ın öğrencileri Zaha’nın ellerinde utanç yaşamaktan kaçınmak için kafi güce sahip.” ifadelerine yer verildi.

THE GUARDIAN: ZAHA, ŞAMPİYONLAR LİGİ’NE DAMGA VURMAK İÇİN OLD TRAFFORD’DA

İngiltere’nin bir öteki mühim gösterim kurulu The Guardian ise Wilfried Zaha’nın Şampiyonlar Ligi’nde iz bırakmak için Old Trafford’da sahada olacağına vurgu yaptı. Haberde “Galatasaraylı kanat oyuncusu Manchester United’da geçirdiği üzgün dönemden ‘rahatsız olmadığı’ ve Old Trafford’da göz kamaştırmaya hazır olduğu konusu ile ilgili ısrar ediyor” denildi.

İşte The Guardian’ın ‘Zaha, Şampiyonlar Ligi’ne damga vurmak için Old Trafford’da’ başlıklı haberi:

“ZAHA SÜRPRİZ BİR ŞEKİLDE TÜRKİYE’Yİ TERCİH ETTİ”

Birçok şahıs Wilfried Zaha’nın Manchester United formasıyla geçirdiği unutulmaz iki buçuk senenin sonrasında Salı gecesi Old Trafford’a kendini kanıtlaması gereksinim duyulan biri olarak döndüğünü anlatım ediyor. Ancak kanat oyuncusu 167 dakika sahada kaldığında neler yapabileceğini göstermekte zorlandı.

Zaha, United’a daha oldukça acı çektirmeyi hedefleyen Galatasaray ekibinin bir parçası. Kanat oyuncusu yazları Crystal Palace’la olan sözleşmesinin bitiminde sürpriz bir halde İstanbul’a geldi. Kıtanın dört bir yanından ve Suudi Arabistan’dan teklifler vardı ama Zaha’nın aklında Şampiyonlar Ligi ve Türkiye’de yeni bir savaşım vardı.

Fildişi Sahilli oyuncu Old Trafford’a bu kadar ivedi döneceğini düşünmemiş olabilir ama bu ortamda fazlasıyla huzurlu edecektir. Daha ilkin de geri dönmüştü. 2020’de 3-1’lik Palace galibiyetinde iki gol atarak bundan önceki sürem kısa süreliğine ‘evim’ söylediği yerde kazanılmış olduğu zaferin devamını getirmişti.

“ZAHA, UNITED’A UYUM SAĞLAYAMAMIŞTI”

Galatasaray’ın Manchester’a planlanandan daha geç varmasının sonrasında dün gece düzenlenen basın toplantısında konuşan Zaha, gençliğinde şehirde verdiği mücadeleler konusu ile ilgili mutlaka endişeli görünmedi.

Zaha, United’a ahenk sağlayamamıştı. Sir Alex Ferguson, oğlu Darren’ın tavsiyesi üstüne onunla kontrat imzaladı. Ancak Zaha United’daki ekip arkadaşlarına katıldığında David Moyes, Ferguson’un yerine geçmişti ve genç kanat oyuncusu için takımda bir yer görmüyordu. Takım arkadaşları onun takıma iyi entegre olamadığını düşünüyordu zira kulüpte kimse ona gereksinim duyduğu desteği vermiyordu.

2013’te United’la beş buçuk senelik bir antak kalma yaptığında, kısa süre sonrasında Şampiyonlar Ligi oyuncusu olması bekleniyordu. Ancak ne Moyes ne de Louis van Gaal Zaha’ya kabiliyetlerini sergileme fırsatı verdi.

“TRANSFERDE ADI ARSENAL, TOTTENHAM VE CHELSEA İLE ANILDI”

Güney Londra’dan Manchester’a aktarım olduğunda 20 yaşındaydı ama gelişimi durdu ve ilkin Cardiff’e sonrasında da Palace’a kiralandı. Zaha Şubat 2015’te Selhurst Park’a kalıcı olarak geri döndü ve ilk kulübünde sekiz etkin sene daha geçirdi.

Zaha ile Tottenham, Arsenal ve Chelsea’nin de ismi geçiyordu ama sonunda İngiltere’deki devri başladığı yerde sona erdi. Galatasaray Zaha’ya kupa kazanma fırsatı verecek ve United formasıyla çıkmış olduğu ilk maçta kazanılmış olduğu Community Shield madalyasına bir yenisini ekleme şansı olacak.

“GALATASARAY İÇİN AKILLICA BİR HAMLE GİBİ GÖRÜNÜYOR”

Sakatlığı sebebiyle yeni bir ülkedeki hayata alışmaya çalışırken bir ay sahalardan uzak kaldı ama Cumartesi günü Ankaragücü’ne karşı alınan 2-1’lik galibiyette kulüp için ilk golünü attı ve sahaya ahenk sağlamak için oldukça azca zamana ihtiyacı oldu. Kopenhag’a karşı oynanan ilk maçta Zaha, takımı 2-0 gerideyken oyuna girdi ve Galatasaray’ın kıymetli bir puan kazanmasına destek oldu. Kesinlikle bir tesir yaratıyor ve Galatasaray’a aktarımı zekice bir atılım gibi görünüyor.

Kulüp, Şampiyonlar Ligi öbek aşamasına dönüşüne aktarım piyasasında yoğun bir yaz geçirerek hazırlandı ve eleme aşamalarına ilerlemeye çalışırken bolca Avrupa deneyimine haiz oyuncuyu ekibine dahil etti.

Zaha her vakit Old Trafford’da bir Şampiyonlar Ligi maçı oynamayı hayal etmiş olabilir ve Salı günü, planlanandan on sene sonrasında bunu başaracak. Kolay bir seyahat olmadı ama sonunda hedefine ulaştı.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort