Instagram’da dondurulan hesap nasıl geri açılır? Instagram dondurulan hesap geri açma işlemleri

Instagram hesabı olan kişiler istedikleri taktirde hesaplarını dondurabilir ve istek ettikleri vakit da instagram hesaplarını geri açabilir. Dondurulan instagram hesabının iyi mi geri açılacağı haberimizde. Peki, Instagram’da dondurulan hesap iyi mi geri açılır? Instagram dondurulan hesap geri açma işlemleri

Popüler toplumsal medya programları arasında bulunan Instagram hesapları kullanıcılar tarafınca bazı durumlarda kapatılıyor, donduruluyor. Hesabını tekrardan kullanmak isteyen kullanıcılar ise dondurulan hesap geri açma işlemlerini merak ediyor.

INSTAGRAMDA HESAP DONDURMA

İşte adım adım dondurulan Instagram hesabını geri açma yolları…

Instagram dondurma linkini kullanarak Instagram hesabınızı basitçe kapatabilirsiniz. Bunun için ilk önce Instagram’a bilgisayar üstünden girip Profili Düzenle bölümüne tıklayın.

Ardından derhal sağ bölmede en altta göreceğiniz ‘Hesabımı geçici olarak kapat’ seçeneğine tıklayın.

Ardından çıkan ekranda ise hesabınızın niçin kapatılmış olduğu soruluyor. Herhangi bir niçin belirtip şifrenizi girerek hesabınızı kapatabilirsiniz.

INSTAGRAMDA DONDURULAN HESAP GERİ AÇMA İŞLEMLERİ

Instagram hesabına tekrardan ulaşmak için 1 ya da 2 gün beklemek gerekiyor. Bu süre içerisinde giriş hazırlamaya çalışılırsa “hatalı kullanıcı ismi ya da şifre” uyarısı ile karşı karşıya gelme ihtimali laf konusudur.

Panik olunmaması ihtiyaç duyulan bu durumun nedeni ise hesap dondurma prosedürü devam ederken giriş işlemlerinin sistem tarafınca algılanamıyor olmasıdır. Yapılması ihtiyaç duyulan ise 24-48 saat süresini doldurmak ve sonrasında tekrardan giriş yapmayı denemek.

Giriş yapmak için tarayıcıdan Instagram adresine girebilirsiniz ya da mobil cihazınızdan Instagram programını açabilirsiniz.

Kullanıcı ismi ve gizyazı doğru bir halde yazıldığında Instagram hesabına ulaşılır.

Güvenlik için istenen bilgiler şu şekilde:

Instagram’da paylaşılan bir fotoğrafın gönderilmesi istenir. Seçilen fotoğrafa kırpma ve filtre tatbik gibi işlemlerin yapılmaması gerekiyor. Bu resim doğrultusunda Instagram tarafınca hesap ve bilgilerin incelenmesi yapılıyor. 1 ya da 2 gün devam eden bu işlemin kararı e-posta ile bildiriliyor. Hesabın reel olup olmadığını idrak etmek için işlemden geçmemiş bir resim tekrardan isteniyor.

Gönderilen fotoğraftan sonrasında Instagram kadrosunun değerlendirmesi başlıyor. Hesap incelemesi müspet sonuçlandığında Instagram hesabı tekrardan etken hale gelir. Ayrıca Instagram hesabı dondurulup tekrardan açılınca, takipçi sayısında hiç bir değişim ve eksilme yaşanmıyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort