Instagram’da takipten çıkanlar görünür mü? Instagram’da takipten çıkanlar programsız nasıl görünür?

Instagram’da takip eden kullanıcıları daha sonrasında takipten çıkabiliyor. Kimlerin takipten çıktığını görmek için uygulama kullanmak yerine birtakım adımlar kimin Instagramda takipten çıktığını görebilirsiniz. Peki, Instagram’da takipten çıkanlar görünür mü? Instagram’da takipten çıkanlar programsız iyi mi görünür?

Instagram’da kullanıcılar, takip ettikleri fakat onları geri takip etmeyen öteki kullanıcıları iyi mi görebileceklerini merak ediyordu. Instagramda sizi takipten çıkanları artık görebilirsiniz.

INSTAGRAM’DA TAKİPTEN ÇIKANLAR GÖRÜNÜR MÜ?

Instagram hesabını takipten çıkanları görmek için şu adımları izleyin:

Öncelikle bilgisayar üstünden Instagram ana sayfamıza giriyoruz. Ardından yeni bir sekme açıp cobanov.dev/instagram adresine giriş yapmış olup buradaki belirtilen kodu kopyalıyoruz.

Tekrar daha önceden açtığımız Instagram sekmesine dönüp rastgele bir boşluğa sağ tıklayıp incele bölümüne tıklıyoruz.

Daha sonrasında oluşturulan pencerede Console bölümüne geliyoruz ve azca ilkin kopyaladığımız kodu buraya yapıştırıp Enter’a basıyoruz.

aa1eacep.jpg

Tüm bu işlemlerin sonrasında karşımıza RUN yazılı bir monitör gelecek. Bu butona tıkladıktan sonrasında bizim takip ettiğimiz fakat bizi takip etmeyen kullanıcıları güvenilir bir halde görüntüleyebiliriz.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort