İşçiler havada asılı kaldı! Korku dolu anları görgü tanıkları anlattı

Olay, Çukurova ilçesine bağlı Beyazevler Mahallesi’nde gerçekleşti. Vinç ile otelin camını silmeye çalışan 2 işçi, vincin sepetinin kırılması kararı havada asılı kaldı. Sepet yan dönerken, sepetten düşen işçileri, güvenlik için taktıkları kemer kurtardı. 2 işçi havada asılı kalırken, vatandaşlar ise otelin yanısıra bulunan bir binanın 3. katına çıkarak, işçileri balkona çekip kurtardı. O anlar, cep telefonu ile saniye saniye görüntülenirken, adabı muaşeret tanıkları dehşet anlarını anlattı.

“İŞ GÜVENLİĞİ VARDI AMA MAKİNE GÜVENLİĞİ YOKTU”

İhlas Haber Ajansı’na konuşan İbrahim Talay, “İçeride bilgisayarın başındayken birdenbire oldukça büyük bir gürültü geldi. Dışarı çıktığımda işçiler havada asılı duruyordu. Çok korkunçtu. Onların ölmemesi hakikaten tesadüf. O makine iyi mi öyle oldu oldukça düşündürücü. Bu gibi makineler hep öldükten sonrasında mı düzeltilecek. İş güvenliği vardı fakat makine güvenliği yoktu” ifadelerini kullandı.

“MAKİNELER İNCELENMELİ”

Tahsin Ar adlı diğer bir adabı muaşeret tanığı ise sesi duyup dışarı çıktığını söyledi. Ar, “İyi ki işçiler kemerlerini takmıştı. Ben görür görmez derhal desteğe koştum. Hatta arkadaşların ceplerinden düşenleri topladım. Kötü bir durumdu. 1 işçi birazcık yaralanmıştı fakat öteki daha iyiydi. Makinelerin harbiden incelenmesi gerekiyor” dedi.

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort