Işın Karaca’dan şaşırtan açıklama: Biz evlendik!


Geçtiğimiz akşam yakın arkadaşı Mine İpek’in düğününe uzun süredir beraber olduğu Can Yapıcıoğlu ile beraber katılan meşhur müzisyen Işın Karaca, “Arkadaşlar, biz Can’la evlendik.” açıklaması yaparak herkesi şaşırttı.

Işın Karaca uzun süredir beraber olduğu meslektaşı Can Yapıcıoğlu ile yakın arkadaşı Mine İpek’in düğününde objektiflere takıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, sizi gelinlikle yeniden ne vakit göreceğiz sorusuna verdiği cevapla herkesi şoke etti.

Işın Karaca ve Can Yapıcıoğlu

SORULARI YANITLADI

Can Yapıcıoğlu’yla beraber muhabirlerden gelen sorulara cevaplar veren meşhur şarkıcı, neler yapıyorsunuz sorusunu “Kızıma bakıyorum, Can ile gezip tozuyorum” diyerek yanıtladı. İzmir’e gidip geldiğini, İstanbul’u da asla sevmediğini ve İstanbul’dan oldukça soğuduğunu da ekledi.

Işın Karaca ve Can Yapıcıoğlu

“ŞAKA DEĞİL, BİZ EVLENDİK!”

Muhabirlerin “Sizi bir daha gelinlikle ne vakit göreceğiz?” sorusuna “Can bak ya gene belalı suali soruyorlar.” diyen Karaca, verdiği cevapla herkesi şaşırttı. “Arkadaşlar biz Can’la evlendik, latife değil” diyen müzisyen parmağındaki tektaşı gösterdi.

Işın Karaca ve Can Yapıcıoğlu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hande Soral uygulama için bunu bile yaptı!

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort