İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI EYLÜL 2023: 81 ilin İŞKUR TYP sonuçları isim listesi! Adıyaman, Bingöl, Erzincan…

İşkur TYP kura neticeleri Eylül 2023! İŞKUR tarafınca TYP uygulamasıyla binlerce işçi alımı yapılıyor. MEB ve GSB bünyelerine meydana getirilen alımlarla 9 ay süresince iş fırsatı sağlanıyor. Kadroya alınan kişiler kura çekilişleriyle belirleniyor. 81 ili içine alan İŞKUR TYP kura neticeleri yoğun şekilde araştırılıyor. Haberimizden; Adıyaman, Bingöl, Erzincan başta olmak suretiyle öteki illerdeki İŞKUR TYP kura neticeleri isim sıralaması sayfasına ulaşabilirsiniz.

İŞKUR TYP kura neticeleri tamamlandıktan sonra Valilik ya da alakalı kurum sitelerinden duyuruluyor. Sonuçlar ilaveten e-Devlet kapısından da rahatlıkla sorgulanabiliyor.

İlk ilkin müracaat yapmış olduğunuz ilin Valilik ya da kurum sitesini denetim edebilir, sonra e-Devlet’ten T.C. Kimlik numaranızla sorgulama yapabilirsiniz. Örneğin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne müracaat yaptığınızda o şehrin İl Milli Eğitim Müdürlüğü sayfasını denetim etmeniz gerekiyor.

İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü TYP Kura Çekimi Sonucu oluşan Asil ve Yedek Listeleri tamamlandı ve erişime açıldı.

Uşak’ta İşkur üstünden TYP kapsamında çalışacaklar için Noter huzurunda meydana getirilen kura çekilişi neticeleri açıklandı.

Toplum Yararına Programları kapsamında temizlik, bakım ve tamir personeli olarak geçici süreyle istihdam edilmek üzere500 Asil, 250 Yedek katılımcının kuraları 5 Eylül 2023’te çekilecek.

Kura çekimi sonrası yayımlanan isim listelerinde adınız bulunuyorsa istenen evrakları hazırlamanız gerekiyor. Çoğu kurum Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, mezuniyet belgesi fotokopisi, SGK Hizmet Döküm Belgesi, Adli Sicil Kaydı, İkametgah Belgesi, Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği gibi belgeler istemektedir. Belgelerin neler olacağına müracaat yapmış olduğunuz kurumun netice duyurusundan sonra ulaşabilirsiniz.

İlgili kurumun sitesinden kararı denetim ettikten sonra istenen evrakları alakalı kuruma belirlenen tarihler içinde teslim etmeniz gerekiyor.

E-Devlet İŞKUR Gündem Ekonomi Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort