İstanbul’da akılalmaz olay! Yolda yürüyen kadını arabaya atıp kaçırdı

Gaziosmanpaşa‘da iş yerinden bir arkadaşı ile çıkan kadın, caddede yürürken iddiaya göre bir arabaya bindirilerek kaçırıldı. O anlamış olur emniyet kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Karadeniz Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, iş yerinden çıktıktan sonrasında cadde üstünde yürüyen iki kadının yanına bir araba yanaştı. Otomobilden çıkan kişi, hanımı zorla arabaya bindirdi. Arkadaşı arabaya bindirilirken, öteki hanım ise çaresizce izledi.

İstanbul'da akılalmaz olay! Yolda yürüyen hanımı arabaya atıp kaçırdı

Otomobil hızla uzaklaşırken, öteki hanım oradan uzaklaştı. O anlamış olur ise bir iş yerinin emniyet kamerasına yansıdı. Çevredekiler vakası gördüklerini fakat kim ve niçin kaçırıldığını bilmedikleri söyledi.

Görgü tanığı Metin Topçu, “Araba geldi, bir erkek aldı kucağına attı arabaya. Kadının tarafındaki öteki hanım öteki yöne gitti, araba öteki yöne. Düğün solunun önünde oldu. Kadınlar yukarıya caddeden geliyordu. Kim ve niçin yaptığını bilmiyoruz” dedi.

İstanbul'da akılalmaz olay! Yolda yürüyen hanımı arabaya atıp kaçırdı

Başka bir adabı muaşeret tanığı Abdullah Öz ise, “Bir cip geldi, burada durdu. Sonra genç kızı, iri yapılı biri arabanın içerisine almaya çalıştı. Herkes ses çıkarttı sonrasında bir hanım sağa doğru gitti. Araçta son sürat aşağı doğru gitti. Bizim gördüğümüz bu. Kim bulunduğunu bilmiyoruz, yol açtığını da bilmiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Gaziosmanpaşa 3. Sayfa Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort