İstanbul’da bilirkişi ekibinin önünde çatışma

Olay, dün saat 11.00 sıralarında Süleymaniye Mahallesi Ayşekadın Hamamı Sokak’ta meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, aynı binada bulunan 3 dükkanın satışı konusu ile ilgili uzun süredir pay paylaşımı sebebiyle ihtilaf yaşayan Üzeyir Uygur ve Erol Selçuk, olayın çözülmesi için mahkemeye başvurdu. Mahkeme, dükkanların keşfi için bilirkişi atadı.

Dün sabah saatlerinde bilirkişi kurulu çalışmalarını sürdürürken, Üzeyir Uygur ve Erol Selçuk içinde münakaşa çıktı. Tartışmanın büyümesi ile taraflar birbirlerine ateş açtı. Çatışma esnasında 3 şahıs yaralandı. Olayda Üzeyir Uygur ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ayağından vurulan Erol Selçuk ise vaka yerinden kaçarak uzaklaştı. Çevredeki esnafın suç duyurusu üstüne vaka yerine sıhhat ve polis ekipleri sevk edildi. Sokakta araştırma yapan ekipler, vakaya karışanları yakalamak için çabalama başlattı.

“HER ŞEY BİLİRKİŞİ EKİBİNİN YANINDA OLDU”

Aynı sokakta kıyafet mağazası bulunan Mehmet Karatekin, “Burada bir pay anlaşmazlığı var. Adamlar geldi tartıştılar. Hisse anlaşmazlığı. Üzeyir ağabey ile karşı taraf birbirini vurdu. Biri ağır yaralı, toplamda 3 yaralı var. Hastaneye kaldırdık. Dükkan satışıyla ilgili münakaşa uzun süredir var. Biri ‘2 pay benim’ diyor, öteki ‘3 benim’ diyordu. Bugün sabah bulgu için gelmişlerdi. Burada birbirlerini görür görmez tartışıp, birbirlerine sıktılar. Her şey bilirkişi kadrosunun yanısıra oldu, onlar çıkıyorlardı” dedi.

“ARALARINDA HİSSE ANLAŞMAZLIĞI VARDI”

Görgü tanığı Mehmet Tarhan ise, “Sabah buradaki iki dükkan için keşife geldiler. Aralarında pay anlaşmazlığı vardı daha doğrusu, aralarında anlaşamıyorlardı, bulgu de gelmişti. Burada iyi mi olduysa kavga çıktı. Birbirlerini vurdular. Dükkan için, diğer birşey yok. İkisi de aynı memleketli ikisi de tekstilci. Şuan Üzeyir Uygur’un yaralı bulunduğunu biliyoruz. Zaten biz kendimiz otomobile bindirdik. Karşı tarafta kaç yaralı var bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

YARALIYA TEKME VE YUMRUKLARLA SALDIRDILAR 

Sokakta çıkan silahlı çatışma çevredeki bir iş yerinin emniyet kamerası tarafınca saniye saniye kaydedildi. Taraflar birbirlerine ateş ederken, yaralı olarak yere düşen Üzeyir Uygur’un tekme ve yumruklarla saldırıya uğramış olduğu anlamış olur emniyet kamerası kayıtlarına yansıdı. Şüpheliler vaka yerinden koşarak uzaklaştı. Çevredekilerin yardım etmiş olduğu Üzeyir Uygur tedavi dibine alındı.

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort