İstanbul’da hava durumu nasıl olacak? Bugün hava durumu nasıl?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8 Eylül Cuma yani bugün için İstanbul’un hava durumunu paylaştı. Vatandaşlar İstanbul’da yağışların ne vakit kadar devam edeceğini merak ediyor. Peki, İstanbul’da hava durumu iyi mi olacak? Bugün hava durumu nasıl?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafınca 8 Eylül hava durumu tahminleri açıklandı. Yeni tutanağa göre İstanbul dahil 16 il için güçlü sağanak uyarısı yapıldı. Özellikle Eskişehir ve Kütahya ile Afyonkarahisar ve Uşak’ın kuzey, Manisa’nın şark kesimlerinde mahalli güçlü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafınca meydana getirilen son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer oldukça bulutlu, Marmara’nın güneydoğusu ile İstanbul ve Kırklareli’nin Karadeniz kıyıları, İç Ege, Akdeniz’in Toroslar Mevkii ve Isparta çevreleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Bolu ve Sinop çevreleri ve Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunun mahalli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, öteki yerlerin azca bulutlu ve aleni geçeceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL’DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Marmara bölgesi parçalı ve oldukça bulutlu, bölge genelinin mahalli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden güçlü (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

İstanbul’da hava durumu 8 Eylül Cuma günü için oldukça bulutlu, bugün kuzey kıyıları öğle saatlerinde mahalli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort