İstanbul’da yağışlar devam edecek mi? İstanbul’da hava durumu nasıl olacak?

İstanbul’un kuzey kesimlerinde gerçekleşen güçlü yağış çoğu ev ve iş yerinde su baskınlarına niçin oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafınca İstanbul için yeni bir sağanak yağış uyarısı geldi. Vatandaşlar İstanbul’da yağışların ne vakit kadar devam edeceğini merak ediyor. Peki, İstanbul’da yağışlar devam edecek mi? İstanbul’da hava durumu iyi mi olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafınca 6 Eylül hava durumu tahminleri açıklandı. Eylül ayının gelmesiyle beraber sıcaklıklarda düşüş hissedildi. İstanbul’un kuzey kesimlerinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sebebiyle çoğu ev ve iş yerini su bastı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden meydana getirilen açıklamada da İstanbul için yeni sağanak uyarısı geldi. Yapılan son tahminlere göre İstanbul’un kuzeyinde güçlü sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Vatandaşların yağışlara karşı önlemli olmaları istendi.

İSTANBUL’DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji’nin son değerlendirmelerine göre; İstanbul ve etrafında bugün sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ülke genelinde ise azca bulutlu ve aleni bir havanın hakim olacağı bilgisi yer alıyor.

Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve oldukça bulutlu, Marmara’nın cenup ve doğusu, Kuzey Ege, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Edirne’nin güneyi ve Kırklareli’nin kıyı ilçelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, öteki yerlerin azca bulutlu ve aleni geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların Giresun çevreleri ile bu akşam ve gece saatlerinde İstanbul’un kuzeyinde mahalli güçlü olması bekleniyor.

İSTANBUL’DA YAĞIŞLAR DEVAM EDECEK Mİ?

Meteoroloji’nin ikazlarının sonrasında İstanbul’da Arnavutköy’de ve Başakşehir’de yollar dereye dönerken çoğu ev ve iş yerini su bastı. Yapılan son değerlendirmelere göre İstanbul’un kuzeyinde yağışlar bugün de devam edecek. Rüzgarın, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden güçlü olarak (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Marmara bölgesi parçalı ve oldukça bulutlu, bölgenin cenup ve şark kesimleri ile Edirne’nin güneyi ve Kırklareli’nin kıyı ilçelerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam ve gece saatlerinde İstanbul’un kuzey kesimlerinde mahalli güçlü olması bekleniyor. Rüzgarın, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden güçlü olarak (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

İstabul’da hava durumu parçalı ve oldukça bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam ve gece saatlerinde kuzey kesimlerinde mahalli olarak güçlü olması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort