İstatistikler ile 1. Lig ve Kocaelispor

TANQUE BU KEZ ATAMADI ANCAK TAKİPTE

Gol krallığı yarışında öne çıkan isimler arasında hangi oyuncular bulunuyor? Şu ana kadar en fazla gol atan oyuncular kimler? Eyüpspor’dan Ahmed Kutucu 5 golle ilk sırada, haftayı boş geçen Douglas Tanque ile Sakarya maçında kırmızı kart gören Eyüpspor’dan Caner Erkin’in 4’er golü bulunuyor. Öte yandan Verheydt, Sandro Lima, Yatabare, Mata, Jozefzoon, Dembele, Landel, Doğan Can Davas, Eren Tozlu ve bizim Gökdeniz Bayrakdar 3’er golle Ahmed’i takip ediyor.

 

EN FAZLA GOL ATAN İKİNCİ TAKIM OLDUK

En fazla gol atan takımlara baktığımızda haftayı boş geçen lider Eyüpspor 16 golle ilk sırada yer alıyor. Son iki maçta 5 gol atan ve gol yemeyen Kocaelispor 12 golle ikinci sırada yer alıyor.  Bandırmaspor 11 golle üçüncü, Bodrum ve Çorum ise 10’ar golle 4. ırayı paylaşıyor. Kocaelispor’un özellikle Keçiören maçındaki futbolu çok beğenilirken, yeşil siyahlılar attığının 2 katı kadar net gol kaçırdı.

 

İÇ SAHADA EN İYİ 3 TAKIMDAN BİRİSİYİZ

Kocaelispor iç sahada 4 maça çıktı ve 3 galibiyet elde etti. Sezonun ilk maçında Manisa’ya yenilen yeşil siyahlılar sahasında sırası ile Altay’ı 3-2, Bolu’yu 2-1 ve Keçiören’i 3-0 ile geçti. Öte yandan Eyüpspor evinde 3’te 3 ile 9 puan, Keçiörengücü ise 4’te 3 ile evinde 9 puanı cebine koydu. Sahasında 7’şer puan alan takımlar ise Bandırma, Bodrum, Erzurum ve Gençlerbirliği.

 

DEPLASMANDA DA HİÇ FENA DEĞİLİZ

Kocaelispor deplasmanda 3 maçta 6 puan topladı. Adana’yı ve Şanlıurfaspor’u 2-0 mağlup eden ekibimiz lider Eyüp’e aynı skorla yenildi. Deplasmanda Çorum ve Eyüpspor 9’ar,  Mansia ve Bandırma 8’er, Bodrum ve Göztepe 7’er puan topladı. Dış sahada 3 maçta puan alamayan tek takım ise İstanbul temsilcisi Tuzlaspor oldu.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort