“İYİ Parti’nin Büyükşehir adayı Lüftü Türkkan olmalı”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mahalli seçimlere 81 ilde kendi adayları ile gireceklerini açıklamasının sonrasında mahalli bürokrasi hareketlendi. Akşener, Milletvekili Ümit Özlale’yi İzmir talibi duyuru etmişti. İYİ Parti’den mebus adaylığı bulunan gazeteci Yüksel Ercan ise partinin büyükşehir adayının Lüftü Türkkan olması icap ettiğini anlatım etti.

“HAZIRLIK İÇİNDELER…”

Ercan’ın toplumsal medyadan yapmış olduğu açıklamada, “”İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’in “ Seçime tek başımıza ve kendi adaylarımızla katılacağız” şeklindeki açıklamasından ve Milletvekili Ümit Özlale’yi İzmir adayı ilan etmesinden sonra Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli Büyükşehir adaylığı adeta bir mecburiyet halini aldı.Yerel seçimde birden fazla İYİ Parti milletvekilinin belediye başkan adaylığı için hazırlık yaptığını biliyoruz.

“KOCAELİ TÜRKKAN’I KOLTUĞA OTURTACAKTIR”

Aday olacak vekillerde çekilme zorunluluğu da olmadığından aday olmakta rastgele bir riskte bulunmuyor. Kocaeli gibi bürokrasi yapmanın oldukça zor olduğu bir bölgede kendisini 3 devre mebus seçen Kocaeli halkı önümüzdeki sene mart ayında yapılacak seçimde Lütfü Türkkan’ı Büyükşehir belediye başkanlığı koltuğuna da oturtacaktır. Kocaeli’de İYİ partiye oy veren hepimiz gibi bizimde talebimiz ve beklentimiz bu yönde. Başarılar diliyoruz” lafları yer aldı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort