Jandarma uzman erbaş alımı başvurusu ne zaman? Jandarma uzman erbaş başvurusu nasıl yapılır?

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı tarafınca Jandarma Genel Komutanlığına yapılacak 6 bin 940 uzman erbaş alımı için başvuruların başladığı duyuruldu. 


Adra Gayrimenkul (GYO) halka arz borsada ne vakit prosedür görecek?

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Jandarma Genel Komutanlığına 6 bin 612 jandarma, 2 at bakıcısı, 16 bot serdümeni, 200 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında olmak suretiyle 6 bin 940 sözleşmeli uzman erbaş alınacak.

Uzman erbaş alımı başvurusu, 18 Eylül-2 Ekim’de internet üzerinden yapılacak.

Jandarma uzman erbaş başvurusu iyi mi yapılır?

Jandarma Uzman Erbaş alımı başvurusu https://www.jandarma.gov.tr web sitesinden “İşlemler” ‘‘Personel / Öğrenci Alım Başvuru ve Sonuçları” kısmından Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi (PTS) üstünden e-Devlet kapısı aracılığı ile 18 Eylül – 02 Ekim 2023 (Saat 23.59’a kadar) tarihleri içinde yapılacak.

ve “www.jsga.edu.tr” web sitelerinde yayımlanacak “2024 Yılı Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli Uzman Erbaş Temini” kılavuzunda belirtilecek.

Sınav sonuçlarının açıklanmasına müteakip makul sıhhat tutanağının Personel Temin Merkezine kavuşması ve emniyet soruşturmasının “Olumlu” olarak sonuçlanmasının sonrasında adayların atamaları yapılmaktadır. Bu süreç 4-5 ay gibi bir vakit dilimini kapsarken birtakım adaylar için bu süre 8-9 ayı da aşabilmektedir.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort