Juan Mata, Manchester United-Galatasaray maçı öncesi konuştu: Keşke Galatasaray’la orada oalbilseydim!

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci hafta maçında Manchester United ile Galatasaray, Old Trafford’da yüz yüze gelecek. Bu mühim yüz yüze gelme öncesi iki kulübün de formasını giyen İspanyol star Juan Mata, İngiliz kulübünün resmi web sitesine mühim açıklamalarda bulundu.

Kariyerine Japonya’nın Vissel Kobe Kulübü’nde süren Juan Mata, “Kura çekiminin gördükten sonrasında ‘Keşke Galatasaray ile Old Trafford’da olabilseydim’ dedim.” ifadelerini kullandı.

“GALATASARAY’IN ÇOK İYİ BİR KADROSU VAR”

Juan Mata, Manchester United’ın resmi web sitesine şunları söyledi:

“Kurayı ve maçı gördüğümde ‘Keşke orada olsaydım da Galatasaray’la Old Trafford’a geri dönme tecrübesini yaşasaydım’ dedim. Ama oldukça mutluyum zira Türkiye’deki arkadaşlarıma Old Trafford gibi efsanevi bir yerde oynayarak eşi benzeri olmayan bir tecrübe yaşayacaklarını söyledim. Maçtan sonrasında orada oynarken iyi mi hissettiklerini, oranın enerjisi ile ilgili neler söylediklerini duymak için sabırsızlanıyorum. United’lı arkadaşlarıma da Galatasaray’ın savaşım edeceğini söyleyeceğim. Galatasaray iyi bir dizi ve mükemmel bir ekibe sahipler ve oyuncu bazında kadroyu incelerseniz, bu sürem mühim liglerden gelen birden fazla mühim oyuncu var.”

“SAAT FARKINDAN DOLAYI MAÇLARI İZLEMEK KOLAY DEĞİL”

“United’ı seyretmek saat farkından kaynaklı basit değil. Bazen sabah burada uyanıyorum ve bir gece ilkin Şampiyonlar Ligi maçı bulunduğunu ayrım ediyorum zira günleri ve saat dilimlerini unutuyorum! Bu maçı mutlaka izlemeye çalışacağım ve doğal ki kulüpteki birçok kişiyle iletişim halindeyim. United benim için her vakit evim gibi olacak. Özellikle Bruno Fernandes ile oldukça konuşuyorum ve kulübü her vakit takip ediyorum ve onlar için mükemmel bir sezon, daha iyi futbol ve kupalar umuyorum.”

“RUHEN ORADA OLACAĞIM”

“Umarım bu akşam mükemmel bir maç olur ve şayet canlı izleyemezsem daha sonrasında izleyeceğim zira kariyerimdeki bu kadar mühim takımları yüz yüze görmek benim için oldukça özel. Oldukça uzak bir mesafeden izliyor olacağım fakat ruhen orada olacağım!”

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort