Kaçak kat kavgasında komşularına kurşun yağdırdı

Eyüpsultan İslambey Mahallesi iddiaya göre; binanın 4’ncü katındaki dubleks dairede anası Şeker K. ile beraber yaşayan Rabia K., nişanlısı Furkan K. ile evlendikten sonra dairenin teras katında oturmak istedi.

Teras katının çevresini duvarla kapatarak daireye çevirmek isteyen Rabia K.’yı alt katındaki komşuları belediyeye yakınma etti. Bunun üstüne komşularının kapısını çalan Rabia K. ile nişanlısı Furkan K., komşuları Yücel Çukurlu ve ailesi ile münakaşaya başladı.

KAPININ KENERINA İSABET EDEN MERMİYLE 3 KİŞİYİ YARALANDI

Komşular arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Bu sırada Furkan K., tarafındaki tabancayla ateş etti. Tabancadan çıkan mermi, kapının kenarına isabet etti. Dağılan merminin parçaları, Yücel Çukurlu’nun eline, büyük kızının ayak parmağına ve ufak kızının beline isabet etti. İhbar üstüne vaka yerine polis ve sıhhat ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralananları hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise Rabia K. ile nişanlısı Furkan K.’yı gözaltına aldı. Gözaltına alınan çift, tutuklandı.

O ANLAR KAMERADA

Komşular arasında yaşanmış olan kavga ve ailenin yaralandığı anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, apartman içerisinde komşular tartıştığı sırada bir el tabanca sesi duyuluyor. Silah sesinin sonrasında görüntüyü çeken kişinin ayağından yaralandığı görülüyor.

“İKİ KIZIMIN DA PSİKOLOJİSİ BOZULDU”

Olayda elinden vurulan Yücel Çukurlu, “Niye bizi yakınma ediyorsunuz dediler. Bağırıp çağırdılar. ‘Sizi parçalarım, vururum, neyinize güveniyorsunuz’ diye bağırdı. Eşim de ‘Biz konuşuruz sen içeri gir’ dedi. Kızın sevgilisi de merdivenin başlangıcında duruyordu. Ben ayağımı evin içerisine attım, kafama doğru ateş etti. Mermi kapıya girdi. Kurşunun parçaları savruldu. Elime ve kızlarımın ayaklarına savruldu. Birinin karın boşluğuna ötekinin her iki ayağına geldi. Kapıyı zor kapattık. Biz kapıyı kapattıktan sonra gene ateş ettiler. Polisi aradık, silahla beraber yakaladılar. Biz bunlardan davacıyız. Yaptıkları suç. Tutuklandılar, en ağır cezayı almaları lazım. İki kızımın da psikolojisi bozuldu. Mermi parçaları ayağında kaldı, hekim çıkaramıyor. Çatıyı kaldırıp daire hazırlamaya çalışıyorsun, bu suç. 13 yıllık bina, depreme dayanıklı mı bilmiyoruz. Üzerine tonlarca yük binecek” diye konuştu.

TERASIN ETRAFINI KAPATMAK İSTİYORLAR AMA ALTTAKİ KOMŞU RAZI DEĞİL” 

Olayı özetleyen komşuları Fatih Yanık, Üst katta oturan komşumuz Şeker Hanım’ın kızı nişanlı. Evlendikten sonra annesiyle beraber oturmak istiyor. Terasın etrafını kapamak istiyorlar fakat alttaki komşu buna razı değil. İkide bir yakınma etmiş olduğu iddia ediliyor. Olay kavgaya dönüşüyor. Üst kattakiler komşularının tabanca gösterdiğini iddia ediyor. ‘Bize tabanca gösterdi, o öfkeyle ben de çıkarıp bir el ateş ettim’ diyor. Mermi, kapının menteşesine muadil gelmiş. Mermi patlamasıyla biri elinden, biri baldırından bir tanesi de ayağından hafifçe şekilde yaralanmış” dedi. (DHA)

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort