Karadaş ve Karabulut Diyarbakır’daydı

TFF Diyarbakır Bölge Müdürlüğü ve Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Merkezi tarafından, TFSKD Diyarbakır Şube Başkanı ve 2012-2022 yılları arası Güneydoğu Anadolu Bölgesi Sorumlusu görevinde bulunan Merhum Ercan Çelik adına düzenlenen Futbol Saha Komiserleri Görevleri, futbolda iletişim, kriz yönetimi ve koordinasyon konulu Eğitim Toplantısı ilk defa Diyarbakır’da The Sity Walls Suit Hotel Sur Toplantı Salonu’nda yapıldı. Öte yandan kurmaylar Merhum Ercan Çelik’in kabrini ziyaret ederek dua okudular.

BAŞKAN BAYHAN’A TEŞEKKÜR EDERİZ

Başkan Süleyman Karadaş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Geçtiğimiz şubat ayında kaybettiğimiz değerli dostumuz “Ercan Çelik” adına düzenlediğimiz eğitim toplantısı organizasyonunu derneğimizle birlikte organize eden, bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan Diyarbakır TFF Bölge Müdürü Sayın Serkan Bayhan’a, katılan spor camiasının tüm paydaşlarına, basınımıza, Diyarbakır şubemizin yönetim kuruluna, Genel Başkanımız Hüseyin Doğan ve yönetim kurulunun değerli üyelerine derneğimiz adına çok teşekkür ederim.

ÇOK MEMNUN KALDILAR

TFF Diyarbakır Bölge Müdürü Sayın Serkan Bayhan toplantıya katılanlara hitap ederek, bölge müdürlüğümüz ve TFSKD Genel Merkezi tarafından Diyarbakır’da ilk defa yönetim kurulu ve eğitim kurulu toplantısının Diyarbakır’da yapılmasından memnun olduklarını, destek veren taban birlikleri başkanlarına ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

ALİ DÜŞMEZ’İN MESAJI OKUNDU

Genel Başkan Hüseyin Doğan, başta TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan’a ve destek veren taban birlikleri başkanlarına, kurumlara, kulüp başkanlarına, şube başkan ve üyelerine teşekkür etti. TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez’in Diyarbakır spor camiasına mesajının iletilmesinin ardından, Merhum Ercan Çelik’in oğlu Yusuf Çelik de Çelik Ailesi için bu anlamlı toplantının yapılmasında emeği geçen Bölge Müdürü Serkan Bayhan’a, Genel Merkez Yönetim kuruluna, başkanlara ve Diyarbakır spor camiasına teşekkür etti.

İKİNCİ BÖLÜMDE EĞİTİM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Plaket töreninin ardından toplantının ikinci bölümünde eğitim toplantısı yapıldı. Kurum ve kuruluşlara Diyarbakır spor kulüpleri başkanlarına ve TFSKD Diyarbakır Şube Başkanı Ceyhan Ayer ve yönetim kurulu ile Merhum Ercan Çelik’in oğlu Yusuf Çelik’e teşekkür edildi.

KATILANLAR

TFF Diyarbakır Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Serkan Genç, Diyarbakır ASKF Başkanı Remzi Dayan, MHK 8. Bölge Bölgesel Kurul Üyesi Adem Elgörmüş, TFF Diyarbakır İl Hakem Kurulu Başkanı Osman Toker, TFF Diyarbakır İl Temsilcisi Mehmet Altındağ, TFFHGD Diyarbakır Şube Başkanı Lütfullah Aslan, TÜFAD Diyarbakır Şube Başkanı Abdülsamet Karakaş yanı sıra, Diyarbakırspor eski kulüp başkanı ve İşadamı Mehmet İpek, Emniyet Müdür Yardımcısı Yavuz Bilge Karataş, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Mücahit Ceylan, GSYD Başkanı ve TRT Kürdi yorumcusu Yılmaz Bay, Gazeteci Şehmuz Kızılaslan, Mardin Şube Başkanı Murat Muratoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Şanlıurfa Şube Başkanı Abdullah Canbeyli, Başkan Yardımcısı Remzi Ay, Batman Şube Başkanı ve Reşat Gülsever ve Abdurrahman Avşar, Siirt Şube Başkanı Halil Taş, Şefik Remzi Bülbül, Elif Aydın, Zübeyde Yalmaç, Mardin Şube Başkanı Murat Muratoğlu, Şırnak Şube Başkanı Faysal Kadırhan, Cihan Cihan, Dilan Durak, İlhan İverendi, Cahit Buzdağ, Bingöl Şube Başkanı Mücahit Kızılarslan ve yönetim kurulu üyeleri eğitim toplantısına katıldı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort