Kaya Çilingiroğlu hangi takımlı? Kaya Çilingiroğlu hangi takımı tutuyor?

Kaya Çilingiroğlu hangi takımlı? Sorusu, özellike son zamanlarda gündemi meşgul eden vakalar sebebiyle merak ediliyor ve araştırılıyor. Galatasaray Yüzme Şubesinde 8 sene süreyle yüzücülük yapan Çilingiroğlu, sonrasında Türk Yüzme Millî Takımının kaptanlığı görevine kadar yükselmiştir. Ayrıca Çilingiroğlu’nun racquetball ve golf sporlarında da Türkiye şampiyonlukları bulunmaktadır. Peki, Kaya Çilingiroğlu hangi takımlı? Kaya Çilingiroğlu hangi ekibi tutuyor?

KAYA ÇİLİNGİROĞLU HANGİ TAKIMLI?

İnternet üstünde çoğu değişik kaynakta yer almakta olan bilgilere göre Kaya Çilingiroğlu Beşiktaş’lıdır. Galatasaray Yüzme Şubesinde 8 sene süreyle yüzücülük yapsa da Kaya Çilingiroğlu Beşiktaş’ı desteklemektedir. Galatasaray Yüzme Şubesinde 8 sene süreyle yüzücülük yapan Çilingiroğlu, sonrasında Türk Yüzme Millî Takımının kaptanlığı görevine kadar yükselmiştir. Ayrıca Çilingiroğlu’nun racquetball ve golf sporlarında da Türkiye şampiyonlukları bulunmaktadır. Çilingiroğlu, Beşiktaş JK kurultay üyesidir.

KAYA ÇİLİNGİROĞLU KİMDİR?

Kaya Çilingiroğlu, (d. 1964, Almanya), Türk yüzme millî ekip kaptanı ve sporcudur.

1964 senesinde Almanya’da doğmuştur. Ailesi Sürmene, Trabzonludur. 1966 senesinde İstanbul’a gelmiştir. Saint Michel Fransız Lisesi’nde lise eğitimine başlamasının ardından, iki sene sonrasında Yıldız Lisesi’ne geçiş yaparak lise eğitimini tamamlamıştır. Daha sonrasında Tıp Fakültesine devam etmiştir ve fakülteyi dördüncü sınıfta bırakmıştır. 1985 yılından 1990 yılına kadar, balıkçılık, bar işletmeciliği, sigortacılık, emlakçılık ve borsa işleri yapmıştır. Yine bu süre içinde “2019” adlı bir radyonun ortaklığı ile bir GSM bayiliği ve diğer bir reklam ajansına konsorsiyum yapmıştır. 1990 senesinde Ayşem Saraçoğlu ile yapmış olduğu evliliği bitirmiş ve 1993 senesinde flört etmeye başladığı Hülya Avşar ile 1997 senesinde Paris’te evlenmiştir. Bu evliliğinden, 1998 senesinde Zehra ismini verdikleri bir kız evlatları olmuştur. Çift 2005 senesinde boşanmış ve Kaya Çilingiroğlu 2009 senesinde Feraye Tanyolaç ile evlenmiştir. Kaya Çilingiroğlu, Feraye Tanyolaç ile evlendiğinde bir adam evlatları bulunmaktadır. Bu süre içerisinde, oldukça sık bir halde magazin gündeminde kalmışlardır. Çift 2014 senesinde boşandılar. Kaya Çilingiroğlu halen TRT Spor’da yorumculuk yapmaktadır.

Kaya Çilingiroğlu Gündem Yaşam Spor Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort