Kayıp Tıp öğrencisi bulundu mu? Kayseri’de kaybolan Tıp öğrencisi son durum ne? Ahmet Enes Tekin yaşıyor mu?

Kayseri‘nin Talas ilçesinde oturan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi 5’inci derslik talebesi Ahmet Enes Tekin, 21 Temmuz’da anası ile hastaneye gitti. O tarihten bu yana kendisinden haber alınamıyordu. Yaşanan son dakika gelişmeleriyle Kayıp Tıp talebesi bulunmuş oldu mu? Kayseri‘de kaybolan Tıp talebesi son vaziyet ne? Ahmet Enes Tekin yaşıyor mu?Soruları yanıt buldu…

KAYIP TIP ÖĞRENCİSİ BULUNDU MU?

21 Temmuz tarihinde, Kayseri‘nin Talas ilçesinde yaşayan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi 5. derslik talebesi olan Ahmet Enes Tekin, annesiyle beraber hastaneye gitti. Ancak Tekin, annesinin yanından “Lavaboya gidiyorum” diyerek ayrıldıktan sonra tekrar haber alınamadı. Endişe verici durumdan kaynaklı ailesi, durumu derhal polise bildirdi. Günlerce devam eden arama çalışmalarının ardından, Tekin’in son görüldüğü Tavlusun Mahallesi’nde bulunan Derevenk Viyadüğü’nde ölü bedeni bulundu. 25 yaşındaki üniversitelinin cesedi, Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ve vakayla alakalı tahkîkat halen devam etmektedir.

AHMET ENES TEKİN YAŞIYOR MU?

21 Temmuz tarihinden bu yana yitik olan Tıp öğrencisinin cansız bedeni bir viyadükte bulundu. En son Kayseri’de bir hastanede görülen Tekin’e ne olduğu sorusu araştırılıyor. 25 yaşındaki üniversitelinin cansız bedeni ise Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Serhıldan Hülakü

Kayseri Hukuk 3. Sayfa Gündem Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort