Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener Hüseyin Baş’ın Millet İttifakı’na katılma talebini görüştü

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Lideri Hüseyin Baş’ın “6’lı masaya beni de alın” davetine DÜZGÜN Parti’den sonra CHP’den de müspet cevap geldi. Baş’ın teklifine ait değerlendirmelerde bulunan CHP Küme Başkanvekili Engin Özkoç, “CHP de sıcak bakar, oldukça de büyük memnuniyet duyarız.” dedi.

Öztrak’ın bu açıklamasının akabinde YETERLİ Parti Genel Lideri Meral Akşener, BTP Genel Lideri Hüseyin Baş ile bir ortaya geldi. Görüşmenin akabinde açıklamada bulunan Akşener, “Hüseyin Baş tv programında 6’lı masada yer almak istediğini laf etti, bir davette bulundu. Ben, o 6’lı masada oturan ÂLÂ Parti’nin Genel Lideri olarak ayın 14’ünde yapacağımız toplantıya Sayın Baş’ın yapmış olduğu çağrıyı getireceğim” dedi.

İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ: AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞTÜ

Gelişmelerin akabinde hususa ait açıklamada bulunan GÜZEL Parti Sözcüsü Kürşad Güçlü, Akşener’in Kılıçdaroğlu ile telefon görüşmesinde BTP Genel Lideri Hüseyin Baş’ın Millet İttifakı’na katılma talebini görüştüğünü söyledi.

“14 KASIM’DAKİ TOPLANTIDA GÜNDEME GELECEK”

Zorlu şu açıklamalarda bulundu:

“Genel liderimizin açıklaması üstüne söylüyorum, 14 Kasım’da Altılı Masa toplantısında bu konu gündeme gelecek. Sayın Genel Liderimiz, diğer önderin, Altılı Masa ve milletimiz için ne manaya geldiği istikametindeki kanaatlerini ve kanısını aktaracak. Oradan çıkacak sonuç, kuşkusuz önderlerin daima beraber verecekleri bir karar. Daima beraber o sonucu bekleyelim”

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort