Kibrit çöpü bulmacası #3: Sadece 3 kibrit çöpünü hareket ettirerek istenen cevabı bulun

Zekâ testleri, okuyucuların bir problemi çözmesi için tasarlanmış eleştirel düşünme ve sorun çözme becerilerini kontrol etmeye yarayan bulmaca çeşitleridir. Bu biçim zekâ testleri, gizli saklı zekânızı uyandırarak zekâyı arttırma ve konsantrasyonu geliştirme potansiyeline sahiptir.

Zekâ testlerini derli toplu olarak çözmek, beyninizi uyararak stresin azalmasına da destek olur. Çoğunlukla zekâ testleri bir bulmacayı çözmeye, bir kodu kırmaya, gizli saklı bir nesneyi bulmaya ya da imaj üstündeki hatayı belirleme etmenizi ister.

Zekâ testleri çözerken sorun çözme yetenekleriniz gelişir ve yaratıcı kanaat becerisi kazanırsınız. İlerleyen yaşlarda bellek gerilemesi gibi problemlerin oluşmasının önüne bu biçim bulmaca içerikleri çözerek geçebilirsiniz.

Zekâ testleri çeşitlerinden biri olan kibrit çöpü bulmacaları da bazı durumlarda karşımıza bir matematik sorusu bazı durumlarda de kolay bir görseli tamamlamak için çıkabilir. Haber7.com kadrosu olarak bu gün size eğlenirken düşüneceğiniz bir kibrit çöpü bulmacası hazırladık.

Kendinizi kontrol etmeye hazır mısınız? Şimdi meydan okumayı deneyin!

SADECE 3 KİBRİT ÇÖPÜNÜ HAREKET ETTİREREK DOĞRU CEVABI BULUN



Yukarıdaki görselde kibrit çöpleri ile oluşturulmuş bir imaj gösterilmektedir. Sizden istediğimiz bu kibrit çöplerinden 3 tanesinin yerini değiştirerek toplam 11 kare elde etmeniz. Süre yok, engelleme yok. Resme dikkatlice bakın ve mantıklı hareket etmeye çalışın.

Kibrit çöpü bulmacasını çabucak çözüme ulaştırmak için uyanık bir zihne ihtiyacınız var. Bunun için konsantrasyonunuzu toplayın ve odaklanın.

Dikkatlice inceleyin, çözüme yaklaşmış olabilirsiniz. Yalnızca 3 kibrit çöpünü hareket ettirmeniz gerekiyor.

Bu orta seviye zorlukta kibrit bulmacası, yüksek zekâya haiz ve ayrıntılara oldukça dikkat eden kişiler için daha kolay gelecektir.

11 TANE KAREYİ ELDE EDİN

Kibrit bulmacasının doğru yanıtını bulabildiniz mi? Çözümü merak ediyor musunuz? Aşağıya çözümü içeren görseli bırakacağız ve elde edilmiş kareleri sizde ayrım edince aslında ne kadar kolay bulunduğunu ayrım edeceksiniz.

Sizi bekletmeyelim o zaman…

İşte kibrit çöpü bulmacasının cevabı;



Evet, işte 11 adet kare bu 3 kibrit çöpü bu yolla hareket ettirilip yerleştirilince oluşuyor. Peki, siz kibrit çöplerini doğru yerlerini bulabildiniz mi? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort