Kim olduğu belli değil! Salonu karıştırdı

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli 38’inci olağan il kongresi bugün Kocaeli Uluslararası kongre merkezinde yapılıyor. Toplamda 642 delege oy kullanacak ve kongre sonunda 30 yönetim kurulu üyesi ile 28 kurultay delegesi belirlenecek. İl Başkanlığı için mevcut İl Başkanı Bülent Sarı ile Uğraş Çiftçi arasında bir yarışın yaşanması bekleniyor.

SALONU KARIŞTIRDI

KOngrede genel başkan adaylarının konuşması sonrası partililer konuşma gerçekleştirdi. CHP 22’inci milletvekili Berhan Şimşek öfkli bir konuşma gerçekleştirdi. Partinin Genel Başkan Adayı Özgür Özel’e tepki gösterdi. Özel’in Genel Başkanlık adayına tepki gösteren Şimşek’e salondan bazı isimler tepki gösterdi. Şimşek’in konuşmasının sonlarına doğru salonda bulunan bir isim “Sen satılıksın” diye tepki gösterdi. Kim olduğu bilinmeyen bu kişinin yaptığı çıkış salonun karışmasına neden oldu.

PARTİ ÜYESİ DEĞİL

CHP Parti üyesi ve delegesi olmadığı ifade edilen şahsın “Satılık” çıkışı partili gençlerden büyük tepki gördü. İddialara göre milletvekili Harun Yıldızlı şahsın salondan çıkarılmasını istedi. İsmi henüz öğrenilemeyen şahsın çıkışı sırasında salonda arbede yaşandı. Bazı partililer “Provakatör” dedikleri şahsın üzerine yürüdü. Kişiyi koruma altına alan CHP İl Gençlik Kolları eski Başkanı Emre Andız, şahsı kongre binasının çıkışına kadar güvenli bir şekilde uzaklaştırdı.

 

 

 

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort