Kıvanç Tatlıtuğ’un oğlu Kurt Efe, ilk kez bu kadar net görüntülendi: İşte o anlar ve Kurt Efe’nin babasına olan benzerliği

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, şimdilerde Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı “Aile” dizisinde büyük beğeni toplarken, özel hayatında da mutlu bir baba olarak dikkat çekiyor. Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’in oğlu Kurt Efe, hastane çıkışında ilk kez bu kadar net görüntülendi ve sosyal medyada büyük ilgi gördü.

2016 yılında evlenen çift, mutlu evliliklerini ‘Kurt Efe’ adındaki çocukları ile taçlandırdılar. Özel yaşamlarını gözlerden uzak tutan çift, ara sıra sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarına minik paylaşımlar sunuyor. Kıvanç Tatlıtuğ, dizi setindeki boş zamanını ailesine ayırarak oğlu Kurt Efe’nin aşı randevusu için hastaneye götürdü. Kurt Efe’nin bu sapsarı saçları ve babasına olan benzerliğiyle ilgili sosyal medyada pek çok yorum yapıldı.

Görüntülenen minik Kurt Efe’ye yapılan yorumlar arasında “Maaşallah”, “Babasının kopyası”, “Nazar değmesin” gibi ifadeler yer aldı. Hastane çıkışında röportaj veren Kıvanç Tatlıtuğ ise “Kurt Efe’nin aşısı vardı, onun için geldik. Her şey yolunda, bir problem yok.” şeklinde açıklama yaptı.

Kurt Efe’nin bu sevimli hali, hayranlarını oldukça mutlu etti ve minik Efe’nin daha sık görüntülenmesi temennisiyle sosyal medyada birçok paylaşım yapıldı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort