Kızı doğduğundan beri ekranlardan uzak! Demet Evgar setleri özlemiş

Rol almış olduğu projelerdeki etkin oyunculuğuyla vizyonun sevilen adları içinde bulunan oyuncu Demet Evgar, geçen geçtiğimiz yıl mart ayında 6 senedir aşk yaşamış olduğu işletmeci Levent Babataş ile nikah masasına oturmuştu.

Ünlü çift, Mavi ismini verdikleri kızlarına ağustos ayında kavuşmuştu. Mavi’nin dünyaya gelmesinin sonrasında bambaşka biri bulunduğunu söyleyen Evgar, şu ifadeleri kullanmıştı:

Gayet iyiyim zira tüm günümü kızım Mavi ile geçiriyorum. Mavi’den sonrasında hayatımda her şey değişti. Zaten değişsin diye yapıyorsunuz ve iyi ki de değişti. Mavi’den sonrasında bambaşka biri oldum, garip bir sakinlik geldi. Eşim ve akrabalarım oldukça destek oluyor bana bu süreçte ve her günüm şükürle geçiyor. Oyuncu olduğum için uykusuzluğa alışığım fakat Mavi’den kaynaklı uykusuzluğum oldukça daha zevkli. Mavi oldukça rahat bir çocuk, hiç bir güçlük çekmiyorum. Her gün yeni bir deneyimle karşılaşıyorum.

BAKICI YARDIMI ALMIYOR!

Evgar ile Babataş, en son önceki gün alışveriş turuna çıktıkları Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Ayaksütü gazetecilerle konuşan ikiliden hoş oyuncu, setlere dönmek için oldukça çabuk etmediğini açıkladı.

Bakıcı yardımı almadığını ve kızını kendisinin büyüttüğünü özetleyen Evgar, “Olabildiğince hep yanındaydım bir yıl süresince iyi gittik. Bizim esasen beş altı senedir öncesinde de birlikte olduğum bir ablamız vardı o yüzden daha basit oldu o geçiş. Zaten hep yanındaydım” dedi.

“YAKINDA GÜZEL SÜRPRİZLER GELECEK”

Setlere dönmek için acelesi olmasa da sürprizlere aleni bulunduğunu “Hiçbir şey için çabuk etmedim fakat setleri özledim. Zaten yakında hoş sürprizler gelecek” diyerek belirten oyuncu, sonrasında acelesi bulunduğunu söyleyerek, eşi ile el ele tutuşup alışverişine kalmış olduğu yerden devam etti.

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort