Kızılcık Şerbeti 2. Sezon 2. Bölüm izle? Kızılcık Şerbeti yeni sezon 31. Bölüm full izle! Kızılcık şerbeti fragman izle!

Ömer ailesi ile bir araya geliyor. Durumunu soran abisi Apo’ya hasta bulunduğunu söylemiyor. Sadece Apo’ya değil hiç kimseye söylemiyor. Nursema’nın çalışmalarını beğenen Ertuğrul Bey kendisi ile müşerref olmak ister. Nursema ise teklifi kabul eder. Fatih Doğa’ya kızı için şoför tuttu. Bunu da amcası Ömer’in üstünden halletti. Çünkü Doğa bu teklifi kabul etmiyor. Kayhan ise gene Ömerin eski karısını çıkarları için kullanmaya devam ediyor. Umut ve Nursema içinde her zamanki gibi itikat tartışmaları devam ediyor. Nursi’ma Umut’a kendisine itikat mevzusu ile alakalı hürmet gösterilmesini ister. Pembe Hanım, Apo hakkında söyledikleri için Alev’in evini basar ve kocasının ona kaptırmak istemediğini söyler. Bunun üstüne Alev Apo’yu elde etmek için her yolu dener. Doğa Fatih’ten boşanmak için müracaat yapıyor. Umut içki içerek eve gelir. Nursema bu duruma oldukça kızar. Eve sarhoş gelen Umut ile Nursema tartışır. Umut tekrar eve sarhoş gelmeyeceğini söyler. Nursema ve Umut’un ayrı dünyaların insanları oldukları gün geçtikçe daha fazla anlaşılıyor. Apo, Alevi düşünmekten diğer bir şey yapmıyor. Fatih, kızını görmek için Doğa’nın ayağına kadar masraf fakat Doğa kızını Fatih’e göstermez. Mahkeme kararını beklemesini söyler. Fatih ise Doğa ve Kızını almak içim her yolu deneyeceğini babası Apo’ya söyler. 

Show TV’nin ekranlarında gösterilen ve yaşanmış olan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sürem birinci bölümünde yaşanmış olan gelişmelerin sonrasında gelecek haftaki kısımda neler yaşanacağı merak mevzusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sürem 2. Bölüm fragmanı gösterildi mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 

Kızılcık Şerbeti yeni sürem 2. Bölüm fragmanı gösterildi mı?

Kızılcık şerbeti yeni sürem 2. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izle.. teferruat ve fragman birazdan yüklenecek. 


Diyanet İşleri Başkanlığı 20 mühendis alacak

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort