Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Fragmanı, Kızılcık Şerbeti 32 Bölüm İzle

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Fragmanı, Kızılcık Şerbeti 32 Bölüm İzle

Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen gibi adların bulunduğu Kızılcık Şerbeti dizisinde taş üzerinde taş kalmadı. Fatih kızını almak için tehlikeli yollara başvurmaya karar verdi. Doğa’nın tuttuğu avukatın çift oynaması davanın seyrini değiştirdi. Haklıyken haksız duruma düşürülen Doğa kızı Cemre’nin velayetini kaybetti. Tüm bunların yaşandığı Kızılcık Şerbeti 32. bölüm fragmanı yayınlandı. 

KIZILCIK ŞERBETİ 

Kızılcık Şerbeti’nin 31. bölümünde hastalığını öğrenen Ömer, bunu herkesten saklama sonucu alarak hayatına öyle devam etmek ister. Sevdiklerini düşünerek mühim bir şeyi olmadığını söyler. Ondan iyi haber alan Kıvılcım rahatlamıştır. Zaten Kıvılcım için şu sıralar önceliği kızıdır.

df

Hatlarının satışından kaynaklı oldukça sevinçli olan Nursema, Ertuğrul ile tanışır ve her ikisi de birbirlerinin arkadaşlığından hoşnut kalırlar. Alev’le konuşmayı kafasına takan Pembe, onu ilk yakaladığı an içerisindeki nefreti kusar. Pembe’nin söylediklerinden etkilenen Alev soluğu Abdullah’ın yanısıra alsa da sonrasında da istediğini duymadan ayrılmak zorunda kalacaktır. Fatih’in kendine ve kızına yaklaşmasına müsaade etmeyen Doğa, onun her girişimini ustalıkla bertaraf etmekte fakat finalde onu oldukça büyük bir sürpriz beklemektedir.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİ OYUNCULARI

Evrim Alasya

Barış Kılıç

Settar Tanrıöğen

Sıla Türkoğlu

Sibel Taşçıoğlu

Doğukan Güngör

Müjde Uzman

Bahtiyar Memilli

Yiğit Kirazcı

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort